anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z przeyłką AD05GJ03S20XCS60V

rutkowskiAGD
#10 Popularyzator

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   Przesyłka Allegro o numerze AD05GJ03S20XCS60V ma status „Błędne dane adresowe” powinna być dostarczona do punktu odbioru Żabka, Hallera 13A, 89-410 Więcbork. Można prosić o pomoc w ustaleniu co z nią się dzieje

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@rutkowskiAGD przekazałam sprawę do wyjaśnienia przez dział logistyczny 🙂 

Basia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

rutkowskiAGD
#10 Popularyzator

Dziękuję. Teraz pojawiła się informacja ,że przesyłka wraca do nas .Możecie napisać dlaczego tak się dzieje .Pozdrawiam 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@rutkowskiAGD przekazałam pytanie do oddziału, wrócę z informacją, gdy otrzymam odpowiedź. 

Monika
oznacz moderatorów

rutkowskiAGD
#10 Popularyzator

Czy już wiadomo coś w sprawie przesyłki? Pozdrawiam 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @rutkowskiAGD, poinformowano nas, że przewoźnik pracuje nad rozwiązaniem sprawy i doręczeniem przesyłki. Kolejne informacje powinniśmy otrzymać w następnym tygodniu.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

rutkowskiAGD
#10 Popularyzator

Cześć,  właśnie paczka wróciła do nas , czy możemy się spodziewać wyjaśnień dlaczego paczka zamiast do punktu odbioru( błędne dane adresowe) trafiła z powrotem do nad pozdrawiamy 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@rutkowskiAGD Otrzymałam informację, że status był błędny, a wynikało to z jakiegoś problemu z powiązaniem danych w systemie. Kurier nie był w stanie dostarczyć takiej paczki. 

W tej sytuacji możesz zgłosić reklamację na niewykonanie w terminie. 

Nicol
oznacz moderatorów