anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Program Allegro Delivery już jutro START

kostas11
#21 Demiurg#

Ciekawe komu pierwszemu dodadzą, bo ja do dziś nie ma tego dostępnego, ciekawe co się jutro wyłoży 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów
30 ODPOWIEDZI 30

mwmonety
#21 Demiurg#

Coś mi się zdaje że będzie o czym pisać jak to wejdzie.😄

oznacz moderatorów

folkowy-slesin
#11 Animator#

Ktoś ma to dodane w dostawach? Jak to wygląda? Trzeba samemu zmodyfikować cennik dostaw? Wchodzę na konta sprawdzam i na żadnym nie mam orlen.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@folkowy-slesin możesz sam dodać orlena, ja to zrobiłem co by przetestować miesiąc temu, a będą dodawać grupami 🙂

Od 26 czerwca będziemy automatycznie włączać program Allegro Delivery kolejnym grupom sprzedających. Jeśli nie chcesz czekać, po 26 czerwca możesz to zrobić samodzielnie

________
Κώστας
oznacz moderatorów

folkowy-slesin
#11 Animator#

A nie dziękuję nieśpieszno mi do 4 czy 5 przymusowego kuriera 🙂 może mi włączą na końcu i jakoś boczkiem boczkiem uda się jeszcze tydzień, dwa, miesiąc bez orlenu 🙂

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kostas11 u mnie już jest bez Orlenu , kurier łone u mnie nie działa , ale ponoć ma niebawem być .Jak na razie działa suuuperowo , wczoraj i dzisiaj zero łonów  ,oby tak dalej .

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

ja już mam 😄

Zrzut ekranu 2024-06-26 092140.png

@RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  rozumiem że jak zaznaczę Orlena w Delivery mogę te co są niżej odchaczyć ???

Allegro Odbiór w Punkcie ORLEN Paczka (ważna do 10.10.2024)

Allegro Automat ORLEN Paczka (ważna do 10.10.2024)

________
Κώστας
oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@kostas11 

Też mam. Denerwuje mnie ta opcja UPS lub DPD. No nic, trzeba czekać i obserwować, bo ja chce dostawać One Box Kuriera. Mam zaznaczonego więc zakładam że tego ups lub dpd nie przydzieli 🙂

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kostas11 możesz nie udostępniać Allegro One Kurier tylko jeżeli nie jesteś w jego zasięgu. Jeśli jesteś, to włączymy tę metodę dostawy.  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@la_nika 

Monika, śmiesznie Ci to wyszło :). Tzn mogę udostępnić One Kuriera jeżeli nie jestem w zasięgu? Po co 🙂

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@serwis-texas po to żebyś miał problem z nadaniem i dalej idąc z klientem  ,ale skoro to sprawi Ci radochę ....masz taką możliwość .

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@mdrogeria 

Ale ja jestem fanem. Szczególnie sortowni Zabierzów 🙂

Hip hip, hurrrrrrrrrraaaaaaaaaaa

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@serwis-texas ach podwójne zaprzeczenia 😉 
Dla jasności, tylko jeśli kurier Allegro One nie obsługuje kodu pocztowego, nie włączymy Allegro One Kuriera, czyli jeśli jesteście w zasięgu Allegro One Kuriera, ta metoda zostanie włączona na Waszych kontach. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@la_nika 

Monika, widzę że się udzielasz. Już raz pytałem ale druga informacja chyba nie zaszkodzi. Czy jeżeli mam z automatu włączone UPS i DPD Box oraz One Box, punkt, kurier to czy jest szansa że algorytm przydzieli UPS lub DPD? Mam stały podjazd One kuriera i nie chciałbym DPD lub UPS.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@serwis-texas udzielam się jak zawsze 🙂
Jest taka szansa, że po paczki przyjedzie kurier DPD lub UPS. 
W ramach Allegro One udostępniamy takie metody:
Allegro One (Punkt, Box) – metoda realizowana przez kuriera UPS lub DPD. Obejmuje ona opcje dostawy: Allegro One Punkt – dostawa jutro, Allegro One Box – dostawa jutro.

Allegro One (Punkt, Box, Kurier) – metoda z opcją dostawy następnego dnia do punktów, automatów i do drzwi realizowana przez Allegro One Kurier w wybranych miastach. Obejmuje ona opcje dostawy: Allegro One Punkt – dostawa jutro. Allegro One Box – dostawa jutro, Allegro One Kurier – dostawa jutro, Allegro One Box – dostawa dzisiaj.