Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Prosze o przedłużenie odbioru paczki A005BINEP6 do poniedziałku do 12. Jestem na wczasach i nie dam rady wrócić.
@mariusz_minor proszę, przedłużyłam czas o 48 godzin. Życzę udanego urlopowania! ☀️
Bardzo proszę o przedłużenie czasu odbioru przesyłki A005A4VHZ9 do jutra do końca dnia 🙏🙏🙏 z góry dziękuje! ❤️
@iza678 Czas na odbiór tej paczki już minął, więc niestety nie mogę pomóc.
Dzien dobry, proszę o przedłużenie odbioru paczki A005BUJXE3 o 48h. Dzięki!
@jedrasso Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Dzień dobry
Proszę o przedłużenie odbioru przesyłki allegro one Nr przesyłki A005BEXDE0.
Pozdrawiam
Andrzej
@AND2808 bardzo proszę, przedłużyłam termin odbioru Twojej przesyłki o 48 godzin.
Proszę o przedłużenie bo nie zdążę odebrać ale jest już po terminie A005AE8KK5 @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@palinka333 Nie mogę pomóc w tej sytuacji właśnie dlatego, że czas na odbiór już minął.
Proszę o przedłużenie bo nie zdążę odebrać ale jest już po terminie A005AE8KK5 @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć @palinka333, gotowe.
Proszę o przedłużenie paczki
A005B6DGP4
jutro z rana będę w stanie ją odebrać 🙂
@asanroth Widzę, że przesyłka została już dostarczona 😉
Dzień dobry,
Uprzejmie prosze o przedlużenie możliwość odbioru paczek o 12h:
Z góry dziękuje
Pozdrawiam serdecznie
Karolina
@karolina88899 Proszę bardzo 🙂 Przedłużyłam czas na odbiór tych paczek.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przedłużenie przesyłki A005AE8KK5
A005AE8KK5
@palinka333 Przedłużyłam odbiór o 24h 🙂
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Czy mógłbym prosić o przedłużenie terminu odbioru paczki o 24h?
A005BA8KX1
Z góry dziękuję ❤️
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przedluzenie jeszcze