anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przepełniony punkt odbioru

_Fantozzi_
#7 Wielbiciel#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Dzień dobry , 

Mam w dniu dzisiejszym  miałem mieć dostarczoną paczkę. O 11:39 pojawiła się informacja w śledzeniu że w allegromacie brak miejsca i to wszystko. Teraz pytanie , czy kurier będzie próbował dostarczyć w dniu dziziejszym ? lub jutrzejszym ? 

Nie ukrywam że bardzo zależy mi na czasie.

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @_Fantozzi_, w przypadku gdy automat paczkowy jest przepełniony to kurier będzie ponawiał próbę jej dostarczenia w następnym dniu roboczym.
Podaj proszę numer przesyłki o której wspominasz.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

_Fantozzi_
#7 Wielbiciel#

Proszę

A0020EKPB0

oznacz moderatorów

khaman
#8 Zapaleniec#

Również podobnie. Dwie przesyłki, które muszą dojść przed majówką: 

A00208OOI9

A00207X9P9

Problem z przesyłką. Brak miejsca w maszynie

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@khaman Obie przesyłki zostały ponownie wydane do doręczenia. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

_Fantozzi_
#7 Wielbiciel#

Podałem poniżej numer przesyłki. 

Czy istnieje możliwość przekierowania do innego alegromatu w razie braku wolnego miejsca ? W bobliżu dosłownie niecałe 100 metrów jest kolejny AL042PO1 a nawet jestem w stanie podjechać w promieniu 3-4 km od docelowego allegromatu w Poznaniu 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@_Fantozzi_ Widzę, że paczka została już ponownie wydana do doręczenia. Konsultuję możliwość przekierowania jeszcze dzisiaj, w przypadku gdyby sytuacja się powtórzyła. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@w_kiwi @matt_rose Zastanówcie się nad tym co robicie , niebawem zachłanność odbije się Wam solidną czkawką , jak skuteczność została nieco / ZE WSKAZANIEM NA SŁOWO ,,NIECO ,,/ POPRAWIONA , to mamy kolejny problem z niedoborem skrytek , przestańcie w końcu ukrywać przesyłki konkurencji w karcie dostawy .

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@_Fantozzi_ Paczka została umieszczona w automacie AL143PO1. 🙂

@mdrogeria Dzięki za troskę. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@w_kiwi i co ? i nic ? No to brawo Wy , Wasza nieudolność ma wpływ nie tylko na wizerunek allegro , to przede wszystkim rzutuje na wizerunek sprzedawców  ,ale tam.... konkurencja rośnie w siłę , hegemonia allegro odchodzi w cień .

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@w_kiwi to nie troska o Was tylko szkodzicie i zrażacie do nas klientów, działacie na naszą szkodę, klienci obarczają tym wszystkim sprzedawców 😞 

Nie każdy potrafi i orientuje się jak sposobem podmieniacie dostawców 😞 A Inpostowi i tak nie zaszkodzicie a sobie jka najbardziej tą polityka 😞

Forum też powinno zmienić nazwę na zgłoś problem z Allegro Delivery bo już ponad połowa postów dotyczy problemów z Waszą usługą 😞

Zrzut ekranu 2025-04-30 090523.png

Ile płacicie ImPostowi pół , milion co stanowi jego 5-10 % przychodów, a jak Tem Shin Amz korzysta z InPosta i zacieśniają współpracę, w momencie jak pozbędziecie się InPosta ze smarta a nie dopracujecie swojej usługi pozamiatane, w święta allegro leży i kwiczy, sami dobrze wiecie że w tym okresie jedyna firma co podoła takiemu wolumenowi jest InPost skoro Wy się wykładacie w okolicach majówki gdzie spada ilość zamówień 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

_Fantozzi_
#7 Wielbiciel#

A to dziwne bo u mnie co chwile zmienia sie status raz jest zakup opłacony a raz status w drodze. Co to za dyrdymały ?

Screenshot_20250430_090748_Allegro.jpg

oznacz moderatorów

_Fantozzi_
#7 Wielbiciel#

Nie ma żadnej paczki w allegromacie! Status paczki że jest w drodze szczegółowy że jest na magazynie od wczoraj od 23. 

Screenshot_20250430_090615_Allegro.jpg

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@_Fantozzi_ Przykro mi, ale mamy obecnie opóźnienia w aktualizacji statusów. Pracujemy nad rozwiązaniem. Tutaj wątek w tym temacie. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@w_kiwi szkoda że przez to klienci anulują zamówienia bo widzą że nie nadane 😞 

________
Κώστας
oznacz moderatorów