Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry.
Klient zwrócił się do mnie z problemem jaki jest z przesyłką którą nadawałem.
Proszę o szybką interwencję i pomoc moderatorów, by przesyłka jak najszybciej się odnalazła.
numer zamówienia e1cca1f0-406e-11f0-9e1c-513352696b36
Witam. Chodzi tu o przesyłkę która miała trafić do mnie. A od kilku dni jest w doręczeniu do paczkomatu DHL. Proszę o pomoc z tym.
@magic-trinket @Client:104053043 dziękuję za zgłoszenie!
Poprosiłam o pilną interwencję w sprawie tej przesyłki, wyjaśnimy to z partnerem logistycznym i @Client:104053043 skontaktujemy się z Tobą w wiadomości e-mail.
Ja jako sprzedawca zaproponowałem wysłać klientowi ponowną przesyłkę, nie czekając na odnalezienie się tej zaginionej.
Dlatego proszę o odesłanie (jeżeli się odnajdzie) do mnie jako nadawcy przesyłki, która zaginęła. W normalnej firmie, jaką jest impost, mogę im to zlecić mailowo. Nie będę stawiał klienta w sytuacji nie wiadomo jak długiego oczekiwania.
Proszę o umożliwienie mi nadania ponownej przesyłki, bez obciążania mnie kosztami z tym związanymi.
Jeżeli zagubiona przesyłka się nie odnajdzie, będę składał reklamację o zwrot kosztów za zagubiony "towar".
Pozdrawiam
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Podbijam temat i proszę o szybką odpowiedź.
Pozdrawiam
@magic-trinket dzień dobry! Oczywiście rozumiem i poprosiłam o zwrot tej przesyłki do Ciebie.
Jeżeli chodzi o nadanie nowej przesyłki, technicznie nie mamy możliwości wygenerowania dla Ciebie kolejnej etykiety w ramach Smart! w tej sytuacji muszę poprosić Cię o opłacenie etykiety, następnie złożenie reklamacji w tej sprawie za pomocą tego formularza i uwzględnienie w roszczeniu poniesionych kosztów.