Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro bez jakichkolwiek konsultacji samo z siebie zmienia zasadę nadawania przesyłek zagranicznych. Dotychczas swobodnie mozna było przesyłkę Orlen Paczki nadac czy to w automacie paczkowym czy to na najbliższej stacji benzynowej. Od teraz jakiś mądry pracownik chcacy sie wykazać w robocie postanowił sobie zmienić tą formę i chcąc nadac paczkę przez Orlen trzeba zamówić podjazd kuriera.
Wszystko wyglądałoby idealnie gdyby nie fakt iz nie kazda firma sprzedająca na allegro wygląda tak samo schematycznie.
W naszym przypadku zdarza sie dosc często iz w godzinach tzw pracy kurierów magazyn jest całkowicie zamknięty, przez co możliwość nadania przesyłki w automacie paczkowym była najlepszym rozwiązaniem.
Kontaktując sie z Orlen Paczka dowiedzieliśmy sie iz to właśnie Allegro sobie taki wymysł zrobiło. Orlenowi jest nawet na rękę jesli klient sam dostarczy przesyłkę do punktu nadania. Każda z firm kurierskich zainwestowała w technologie stawiając maszyny udostępniając tym samym możliwość swobodnego nadania paczki otwierając sie na rynek przy czym mądry Pan w Allegro wie najlepiej.
Drogie Allegro czy wg Was wszyscy przedsiębiorcy działają tak samo? Mam siedzieć w magazynie i oczekiwać na kuriera aż raczy przyjechać bóg wie o której godzinie po 1 paczkę wartości 50-60 zl??
Kontaktowałem sie z pracownikiem Allegro i poinformowałem go iz skoro tak do tego podchodzą to ja im tą paczkę dostarczę do ich biura na Marcelinska w Poznaniu i niech sobie zamawiaja kuriera i nadają ta paczkę skoro tak sobie wymyślili.
Finalnie na chwilę obecną Zmuszeni jesteśmy do wycofania możliwości przesyłek Orlen Paczka ze swojej oferty co za tym idzie ograniczamy możliwość wyboru dla Kupującego.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_