Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od wczoraj wpadają mi zamówienia do odbioru w Żabce, jako punkcie Orlen, ale niestety mój system sklepowy, a przede wszystkim strona Orlenu, nie znajduje tych punktów.
Czy jest jakiś problem z Żabkami Orlenowskimi?
Przykładowe zamówienie: 8508a051-da96-11f0-9241-a36a22fe34a3
@kulturalnysklep spoko .... 2-4 dni i będzie hulać , jak zwykle allegro wprowadza nową funkcjonalność i musi ją kilkukrotnie poprawić ,żeby jako-tako działała.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@kulturalnysklep rozumiem, że problem dotyczy punktu odbioru, nie nadania? Czy możesz podesłać zrzut ekranu? Czy próbowałaś nadać przez Wysyłam z Allegro?
Ja mam integrację z IAI i później systemem magazynowym, IAI nie zna takiego punktu (na stronie Orlenu też go nie ma, a stamtąd IAI pobiera informacje), a bez punktu system magazynowy nie pobierze zamówienia.
@kulturalnysklep sama etykieta dla zamówienia jest wygenerowana poprawnie. Więc nie powinnaś mieć problemów z nadaniem przesyłki. Rozumiem, że problemem jest tu API, z którego korzystasz, a które nie odnajduje punktu i przez to nie może procesować zamówienia poprawnie?
Dokładnie tak, rozumiem, że to już niestety u siebie muszę sprawdzać?