anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Rozmowa telefoniczna w sprawie kodu zwrotu

Client:114271905
#1 Nowicjusz

Poprosiłam o rozmowę z konsultantem allegro dziś o godz 18ej ponieważ chciałam żeby mi podali nowy kod zwrotu do paczki,gdyż nie włożyłam paczki a zamknęłam skrytke i w moje zakupy istnieje cały czas że paczka nadana,zadzwoniłam do DHL przedstawiłam problem i oni anulowali mi tą paczkę u siebie ale niestety żeby ją nadal zwrócić to potrzebuje nowego kodu.dzwoniąc na nr który otrzymałam w wiadomości SMS sekretarka mówi że próbowali się ze mną skontaktować w tych godzinach co zaznaczyłam tylko że wcale nie dzwonili nie da się zamówić rozmowy na inny termin,pisałam i w e mailu i na WhatsApp i nic.Więc wkońcu nie wiem jak się z nimi skontaktować żeby dali mi nowy kod bo nie zdążę zwrócić paczki @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:114271905 widzę, że napisałaś także do nas zgłoszenie w tej sprawie, więc poczekaj proszę na odpowiedź od naszego zespołu. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

Ja już chyba wszędzie napisałam 😄normalnie się zdenerwowałam jak zamówiłam rozmowę i nikt nie zadzwonił a jak oddzwoniłam na ten nr to mi gada jakaś męska sekretarka że próbowali się ze mną skontaktować.No jak tak można oszukiwać 😏

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@Client:114271905 przyczyn może być wiele, ale z powodu tak błahego powodu szkoda tracić nerwów. Poprosiłam już nasz zespół o jak najszybszy telefon do Ciebie 🙂 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

Dzięki już wszystko mam,na WhatsApp się Pani do mnie odezwała i mo pomogła bo tam też pisałam 😊ale w ankiecie napisałam że nikomu nie polecę do rozwiązania problemu zamówienia rozmowy bo oszukują tam 😁mogę polecić tylko kontakt przez WhatsApp 😁

oznacz moderatorów