Szanowni Państwo,
Wnoszę oficjalną skargę na obsługę w punkcie odbioru przesyłek w Trzebiatowie, przy ul. Zajazdowej 5. Pomimo moich dwóch wizyt w celu odbioru przesyłki, punkt był zamknięty. W efekcie przesyłka została odesłana do nadawcy bez mojej winy, a ja zostałem obciążony kosztami, których nie powinienem ponosić.
Personel punktu, w szczególności jedna pracownica, zachowywał się nieprofesjonalnie, odmawiając jakiejkolwiek pomocy. Pomimo iż przesyłka znajdowała się w punkcie, odmówiono mi jej wydania, argumentując, że zwrot został już nadany. Ponadto sposób traktowania mnie był lekceważący i daleki od standardów, których oczekiwałbym od partnerów Allegro.
Wnoszę o pilne wyjaśnienie tej sytuacji oraz rekompensatę za poniesione koszty. Jednocześnie oczekuję, że zostaną podjęte odpowiednie kroki wobec tej niekompetentnej obsługi, która nie tylko naraziła mnie na straty, ale również pozostawiła negatywne wrażenie co do standardów współpracy Allegro z partnerami
Proponuje w pierwszej kolejności oznaczyć moderatorów @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Chętnie pomogę, ale mogę zlokalizować o jakich konkretnie paczkach piszesz. Podaj mi proszę numery przesyłek.