Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dostałem informację o włączeniu Allegro One obsługiwanych przez allegro One Kuriera. Opcję tą miałem do tej pory wyłączoną ponieważ w mieście w którym prowadzę działalność - Węgrzce Wielkie (kod pocztowy 32-002) ta usługa nie była dostępna i ten kurier nie przyjeżdża po paczki. W jaki sposób ma to teraz wyglądać?
@xsara_4 u nas jedno już zamówienie wpadło i godziny zamawiania podjazdu wyglądają podobnie ja było w przypadku UPS 🤔
@gdvorek a jesteś wstanie wskazać jakiego kuriera mam oczekiwać dla kodu 21-500
Możecie wyłączyć jakoś formę dostawy ? Mam już 8 zamówień których nie jestem w stanie zrealizować.
Tragedia! Mojego kodu pocztowego nie obsługuje, mam 7 zamówień bez mozliwosci nadania. Allegro negatywnych komentarzy nie usunie. DRAMAT
Od wczoraj wpadają zamówienia nową formą transportu którą dodało samo Allegro bez sprawdzenia czy mój kod pocztowy obsługuje wysyłki i cyk... mam 8 przesyłek których nie mogę nadać ponieważ mój kod pocztowy nie jest obsługiwany. Wczoraj sprawa zgłoszona, przewoźnik miał być wyłączony, tymczasem cały czas wchodzą nowe zamówienia! Kto ma za to wziąć odpowiedzialność ? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@renaII jak to kto odpowiada Ty bo udostępniłeś Allegro Delivery 😄
Absolutnie! To opcja która została włączona przez serwis i nie mam możliwości jej wyłączenia
32-005
Mamy jakieś informacje ?
Niestety allegro nie udzieliło jeszcze żadnej odpowiedzi. Ani tutaj, ani przez formularz.
Łał 🙂 Pierwszy raz w życiu widzę, aby Allegro samo sprawiło że niemożliwe jest możliwe. W sensie pierwszy raz widzę sytuację, w której ludzie narzekający na Allegro będą mieli w rzeczywistości rację 🙂