anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Włączenie Allegro One Kurier od 23.10.2025

xsara_4
#2 Obserwator

Witam, dostałem informację o włączeniu Allegro One obsługiwanych przez allegro One Kuriera. Opcję tą miałem do tej pory wyłączoną ponieważ w mieście w którym prowadzę działalność - Węgrzce Wielkie (kod pocztowy 32-002) ta usługa nie była dostępna i ten kurier nie przyjeżdża po paczki. W jaki sposób ma to teraz wyglądać?

oznacz moderatorów
16 ODPOWIEDZI 16

AutoEra_pl
#11 Animator

@xsara_4 u nas jedno już zamówienie wpadło i godziny zamawiania podjazdu wyglądają podobnie ja było w przypadku UPS 🤔

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@xsara_4 

Konsultuję temat i wrócę z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

AutoEra_pl
#11 Animator

@gdvorek a jesteś wstanie wskazać jakiego kuriera mam oczekiwać dla kodu 21-500

oznacz moderatorów

renaII
#8 Zapaleniec

Możecie wyłączyć jakoś formę dostawy ? Mam już 8 zamówień których nie jestem w stanie zrealizować. 

oznacz moderatorów

renaII
#8 Zapaleniec

Tragedia! Mojego kodu pocztowego nie obsługuje, mam 7 zamówień bez mozliwosci nadania. Allegro negatywnych komentarzy nie usunie. DRAMAT

oznacz moderatorów

renaII
#8 Zapaleniec

Od wczoraj wpadają zamówienia nową formą transportu którą dodało samo Allegro bez sprawdzenia czy mój kod pocztowy obsługuje wysyłki i cyk... mam 8 przesyłek których nie mogę nadać ponieważ mój kod pocztowy nie jest obsługiwany. Wczoraj sprawa zgłoszona, przewoźnik miał być wyłączony, tymczasem cały czas wchodzą nowe zamówienia! Kto ma za to wziąć odpowiedzialność ?  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@renaII jak to kto odpowiada Ty bo udostępniłeś Allegro Delivery 😄

renaII
#8 Zapaleniec

Absolutnie! To opcja która została włączona przez serwis i nie mam możliwości jej wyłączenia

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@renaII 

Podaj proszę swój kod pocztowy.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

renaII
#8 Zapaleniec

32-005

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@renaII 

Konsultuję temat.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

renaII
#8 Zapaleniec

Mamy jakieś informacje ? 

oznacz moderatorów

xsara_4
#2 Obserwator

Niestety allegro nie udzieliło jeszcze żadnej odpowiedzi. Ani tutaj, ani przez formularz.

oznacz moderatorów

seeyougame
#11 Animator

Łał 🙂 Pierwszy raz w życiu widzę, aby Allegro samo sprawiło że niemożliwe jest możliwe. W sensie pierwszy raz widzę sytuację, w której ludzie narzekający na Allegro będą mieli w rzeczywistości rację 🙂

Proszę o stosowanie poprawnego formatowania w wiadomościach: używanie wielkich liter na początku zdań, kropek oraz akapitów. Tekst pisany ciągiem bez znaków interpunkcyjnych jest trudny do czytania i utrudnia komunikację w naszej społeczności. Dziękuję za wyrozumiałość i dbanie o czytelność postów!
oznacz moderatorów

renaII
#8 Zapaleniec

Proszę o pomoc! Allegro samodzielnie włączyło opcję Allegro KURIER ONE, podczas gdy kod z którego nadajemy przesyłki nie jest obługiwany przez kurierów i nie ma możliwości wygenerowania etykiety.

Od trzech dni piszemy masowo do klientów z prośbą o anulowanie zamówienia, bo niestety nie jest możliwe jego nadanie, a nie stać nas na wysłanie tylu paczek na własny koszt. Allegro zapewniało szybką interwencję ale do tej pory, do kilku dni, nic się nie zmieniło a zamówień są już dziesiątki! Kto poniesie za to odpowiedzialność? Jakim cudem ta opcja została samodzielnie włączona przez Allegro?

Jeśli są tutaj moderatorzy to prosimy o pilną pomoc! Kod 32-005. 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@renaII 

Proszę nie powielaj wątków w tym samym temacie, niestety nie przyśpieszy to odpowiedzi.

Konsultuję ten temat i wrócę do Ciebie niezwłocznie z odpowiedzą jak ją tylko dostanę.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów