Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dostałem informację o włączeniu Allegro One obsługiwanych przez allegro One Kuriera. Opcję tą miałem do tej pory wyłączoną ponieważ w mieście w którym prowadzę działalność - Węgrzce Wielkie (kod pocztowy 32-002) ta usługa nie była dostępna i ten kurier nie przyjeżdża po paczki. W jaki sposób ma to teraz wyglądać?
@renaII potwierdź proszę czy ten adres jest aktualny i z niego nadajesz 32-005 Modrzejewskiej.
@Syrenada Potwierdzam, adres aktualny, chcemy aby kurier robił odbiory
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Szanowni Moderatorzy Allegro,
Pozwoliłem sobie założyć nowy wątek ponieważ poprzedni został przez Was zlekceważony.
Czy ktoś wreszcie może poważnie zainteresować się tematem i PODJĄĆ KROKI, a nie pisać "Konsultuję temat i wrócę z odpowiedzią." ? Włączyliście na moim kodzie pocztowym (32-005) możliwość dostawy ALLEGRO ONE, której Wasi kurierzy nie obsługują! Nie mam możliwości WYGENEROWANIA etykiety na ten kod pocztowy. Ratuje się pomocniczym adresem który jest obsługiwany, ale muszę co chwilę jeździć do paczkomatu (z którego kurier może odbierać, ale od nas już nie). Klienci nie otrzymują przesyłek w deklarowanym terminie, ponieważ nawet nie mamy informacji do której godziny należy umieścić przesyłkę w automacie, żeby kurier na 100% w tym samym dniu ją odebrał. Mam już serdecznie dość tej sytuacji, trwa ona od 24.10.2025r! Odbyłem od tego czasu wiele rozmów telefonicznych z konsultantami podczas których padały obietnice bez pokrycia dotyczące wyłączenia opcji kuriera ONE dla mojego kodu pocztowego 32-005.
Czy ktoś wreszcie może mi powiedzieć KONKRETNIE co z tym zrobicie ? Może jednak da się na ten kod pocztowy przysłać kuriera ? Wiem, że inni sprzedający z tego kodu mają podjazdy! Jak macie znowu napisać "konsultuję temat i wrócę z odpowiedzią" to sobie darujcie, bo i tak z Nią nie wrócicie...
@renaII Trzeba wołać moderatorów - ale spokojnie to nic nie zmieni, allegro ma to gdzieś.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@renaII bardzo Cię przepraszam za tę sytuację. Nie powinno to w ten sposób wyglądać, więc interweniuję już w Twojej sprawie.
@_HolaOla_ ile czasu potrzeba do wyjaśnienia tego tematu ?
@renaII chociaż bardzo bym chciała, nie jestem w stanie tego określić.
@_HolaOla_ dziś mija piąty dzień od słów "@renaII bardzo Cię przepraszam za tę sytuację. Nie powinno to w ten sposób wyglądać, więc interweniuję już w Twojej sprawie. "... może wreszcie nam pomożecie ? Przecież to już nawet nie jest śmieszne, że nie potraficie tak prostej sprawy załatwić.
Cześć, @renaII. Przepraszam, że tyle to trwa. Pracujemy nad wyjaśnieniem Twojej sprawy i gdy tylko otrzymamy odpowiedź, damy Ci znać.
@MiMary oo widzę, zmianę modernatora, czyli licznik na odpowiedź się zeruje i czas oczekiwania na odpowiedź jest liczony od nowa ? 🙂
@renaII, nie martw się, nic się nie zeruje!
@MiMary zaraz minie miesiąc od założenia wątku! Przecież to jest na prawdę kiepski żart z waszej strony.
@renaII sprawdź, proszę, czy możesz już wygenerować etykietę do przesyłki Allegro One.
@MiMary zrobiłem zakup testowy, na ten moment mogę zrobić etykietę. Dziękuję, jutro potwierdzę czy wszystko jest okej
Dziękuję, @renaII. Czekamy zatem na info!