anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Za późno na odbiór przesyłki. Spóźniłam się o 10 minut. Co mogę zrobić?

ankos_kb
#7 Wielbiciel

Pomyliłam czas odbioru przesylki i spoznilam sie o 10 minut. Nie mogłam juz jej odebrac. Chcę ją dostać jak najszybciej. Co mam zrobić?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ankos_kb możliwość odbioru powinna być do momentu podjazdy kuriera do automaty paczkowego

Jak mimo wszystko nie będziesz mieć odbioru możesz poczekać aż paczka wróci do sprzedawcy i opłacić ponownie wysyłkę. Możesz też odstąpić od zakupu i kupić ponownie.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

A ja się dziwię z jaką  niefrasobliwością Allegro podchodzi do możliwości zarobienia dodatkowych pieniędzy.  Dopóki  paczka jest w skrytce powinna być możliwość jej odebrania na przykład  po  dopłaceniu  opłaty za przetrzymanie, ale to już szczegóły które można dopracować.

Czy w okresie świątecznym też tak będzie że paczki będą leżały i ani zwrotu ani możliwości odebrania?

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @ankos_kb, podaj proszę numer przesyłki.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

ankos_kb
#7 Wielbiciel

Juz nieaktualne. Całe szczęście miałam jeszcze inne paczki do odbioru i jak wpisałam ich kody, to okazalo sie, ze w tej samej skrytce jest też ta, na której odbiór sie spóźniłam. 

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ankos_kb na paczkomacoe jest nr dzwonisz mówisz że odbierzesz paczka w skrutce  i minął czas odbioru o 10min żeby ci zdalnie otwarli 

oznacz moderatorów