Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, proszę o pomoc co mam zrobić w takiej sytuacji? 1 czerwca br. nadałam zwrot w Orlen Paczce. Według informacji o paczce paczka została podjęta przez kuriera 2 czerwca i dopiero 6 czerwca napisano że paczka zaginęła. Złożyłam reklamację gdzie się da, wydzwaniałam kilkukrotnie na infolinię Orlen Paczki, złożyłam wniosek do Allegro Protect o zwrot pieniędzy. Wczoraj dostałam odmowną reklamację z Allegro. Przewoźnik tj. Orlen Paczka po analizie monitoringu stwierdza że nie domknęłam drzwiczek i nie mogą uznać reklamacji. Zwrot za te zamówienie to 900 zł, nie wiem co mam robić. Proszę o pomoc.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@ada777k podejrzewam ,że konieczne będzie zgłoszenie na policję , paczka komuś się przykleiła i zatrzasnął skrytkę , kurier otworzył pustą ....choć status ,, podjęta przez kuriera ,,, ? wchodzi po zeskanowaniu paczki ?....czy się mylę ..
Tak wybieram się po niedzieli na policję. Najbardziej zastanawiam mnie to dlaczego kurier od razu nie dał informacji że nie ma paczki tylko po 4 dniach. To jest słowo przeciwko słowu 😞
@ada777k dzień dobry! Rozumiem, że to bardzo stresująca sytuacja, ale na razie musze poprosić Cię o cierpliwość. Złożyłaś reklamację w tej sprawie, zostanie rozpatrzona w ciągu 7 dni.
W sprawie nr 52441443 nie otrzymałaś od nas odpowiedzi na temat tej przesyłki, czy możesz napisać skąd informacja o niedomkniętych drzwiczkach?
Wczoraj dostałam odpowiedź na moją reklamację na Allegro, że po analizie monitoringu przewoźnik tj. Orlen Paczka poinformował że nie domknęłam drzwiczek paczkomatu i dlatego moja reklamacja nie zostaje uznana. Jestem zdruzgotany. Ja tych rzeczy nie mam a muszę za nie zapłacić 900 zł.