@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry,
Mam problem ze zwrotem i nie wiem, jak go rozwiązać. Odesłałam zakupiony towar przez system zwrotów Allegro. Przesyłka zwrotna nr AD02EO2HF5 została prawidłowo nadana, jednak podczas transportu pojawiła się informacja o niedostępnym punkcie docelowym. Ostatecznie przesyłka została doręczona, ale z tego co ustaliłam, trafiła do magazynu Allegro, a nie do sprzedawcy.
W związku z tym nie otrzymałam zwrotu pieniędzy, a moje zgłoszenie zostało odrzucone. Nie miałam wpływu na przekierowanie przesyłki i wykonałam wszystkie czynności zgodnie z procedurą Allegro.
Czy ktoś miał podobną sytuację? Co mogę zrobić, aby odzyskać pieniądze za zwrócony towar?
Z góry dziękuję za pomoc.
Cześć, @Client:43419876. Już to weryfikuję i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@Client:43419876 Ponowiliśmy kontakt z magazynem i poprosiliśmy o pilną interwencję, aby jak najszybciej uzyskać informacje na temat dalszego procesowania przesyłki. O kolejnych krokach będziemy informować Cię drogą mailową. Najmocniej przepraszam za niedogodności.