Znalazłem paczkę adresowaną na moje nazwisko i nr telefonu pod automatem. Nie miałem powiadomienia w aplikacji, że dotarła do mnie. Poprostu odbierałem inne zaansonowane przesyłki. Co mam teraz zrobić? Zapewne kurier jest rozliczany z zagubionych paczek.
Kurier mógł pomylić skrytki i włożył ją do innej ,a osoba która z tej skrytki odbierała lub wkładała swoją tę wyjęła i położyła obok automatu.
To bym miał powiadomienie w aplikacji, a takiego nie miałem. Mam cały czas status Przysyłka opóźniona, "Przesyłka dzisiaj w punkcie".
Różne cuda tu już były opisywane dotyczące allegrowych dostawców . Mógł zdarzyć się przypadek ,ale jak było to tylko nagranie z kamerki na automacie może pokazać.
@tomkisiel Podaj proszę numer tej przesyłki. Zweryfikuję sprawę.
A005FBXBX1
@tomkisiel Zweryfikuję Twoją sprawę. Wrócę z odpowiedzią.
@tomkisiel Doprecyzuj mi proszę, czy dobrze rozumiem, że udało Ci się odebrać przesyłkę?
Re facto jej nie odebrałem z automatu,tylko znalazłem na ziemii przy automacie paczkowym. W systemie jest cały czas w doręczeniu. I jest opóźniona. Ja sobie zabrałem z ziemii i wziąłem do domu. Ale tak nie powinno być.

@tomkisiel Dostałam potwierdzenie, że wysłaliśmy do Ciebie wiadomość w tej sprawie (korespondencja nr 63633597).
Sytuacja, którą zgłosiłeś, powstała w wyniku błędu kuriera. Nie powinno nigdy do niej dojść. Przepraszamy.
Tak sprawa załatwiona. Dostałem przeprosiny i coś jeszcze. Czy mogę prosić o skasowanie mojego zdjęcia? Są tam moje dane.
Pozdrawiam
@tomkisiel Ukryłam obraz 🙂