anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Znalazłem swoją paczkę pod... automatem

tomkisiel
#7 Wielbiciel

Znalazłem paczkę adresowaną na moje nazwisko i nr telefonu pod automatem. Nie miałem powiadomienia w aplikacji, że dotarła do mnie. Poprostu odbierałem inne zaansonowane przesyłki. Co mam teraz zrobić? Zapewne kurier jest rozliczany z zagubionych paczek. 

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Kurier mógł pomylić skrytki i włożył ją do innej ,a osoba która z tej skrytki odbierała lub wkładała swoją tę wyjęła i położyła obok automatu.

oznacz moderatorów

tomkisiel
#7 Wielbiciel

To bym miał powiadomienie w aplikacji, a takiego nie miałem. Mam cały czas status Przysyłka opóźniona, "Przesyłka dzisiaj w punkcie".

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Różne cuda tu już były opisywane dotyczące allegrowych dostawców . Mógł zdarzyć się przypadek ,ale jak było to tylko nagranie z kamerki na automacie może pokazać.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@tomkisiel Podaj proszę numer tej przesyłki. Zweryfikuję sprawę. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

tomkisiel
#7 Wielbiciel

A005FBXBX1

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@tomkisiel Zweryfikuję Twoją sprawę. Wrócę z odpowiedzią. 

Nicol
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@tomkisiel Doprecyzuj mi proszę, czy dobrze rozumiem, że udało Ci się odebrać przesyłkę? 

Nicol
oznacz moderatorów

tomkisiel
#7 Wielbiciel

Re facto jej nie odebrałem z automatu,tylko znalazłem na ziemii przy automacie paczkowym. W systemie jest cały czas w doręczeniu. I jest opóźniona. Ja sobie zabrałem z ziemii i wziąłem do domu. Ale tak nie powinno być. 

IMG_20260825_153718235_HDR.jpg

 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@tomkisiel Dostałam potwierdzenie, że wysłaliśmy do Ciebie wiadomość w tej sprawie (korespondencja nr 63633597).

Sytuacja, którą zgłosiłeś, powstała w wyniku błędu kuriera. Nie powinno nigdy do niej dojść. Przepraszamy.

Natalia
oznacz moderatorów

tomkisiel
#7 Wielbiciel

Tak sprawa załatwiona. Dostałem przeprosiny i coś jeszcze. Czy mogę prosić o skasowanie mojego zdjęcia? Są tam moje dane.

Pozdrawiam

oznacz moderatorów

MiMary
Była Moderatorka Społeczności
Była Moderatorka Społeczności

@tomkisiel Ukryłam obraz 🙂 

Marysia
oznacz moderatorów