Witam. Proszę o interwencję i przeanalizowanie gdzie przesyłka została dostarczona AD01LHNOP9.
Przesyłka krąży od tygodnia nie wiadomo gdzie niby była wydawana do doręczenia, dostawałem wiadomości na maila "nieudane dostarczenie" gdzie kurier u mnie był po przesyłki ale żadnego zwrotu nie miał. Klienta potwierdziła wysłanie przez Orlen. Proszę o wyjaśnienie z przewoźnikiem co się dzieję z przesyłką.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@SzybkieZakupy24_ z informacji w systemie wynika, że przesyłka wróciła do nadawcy (czyli do kupującej) wczoraj o 16:49, ponieważ dwukrotnie punkt, do którego kurier miał dostarczyć paczkę był zamknięty. Taki status wybrał kurier, natomiast chodzi o to, że na ul. Dunikowskiego nikogo nie było 12.01.2026 o 11:26 i 13.01.2026 o 17:11. Daj proszę znać, czy adres jest poprawny i masz możliwość odbioru paczki pod tym adresem?
Tak adres jest aktualny i tak się składa że nikogo nie było z przesyłką. I teraz jakim cudem został dostarczony wczoraj????? Druga sprawa kurier Orlen u mnie jeździ do 15 więc nie wiem skąd wzieła się godz. 17.11 ??? 😂 Wracając do dostarczenia przesyłka została dostarczona w końcu dzisiaj przypuszczam że po Waszej interwencji. Nie może tak być że firmy kurierskie podają fałszywe informację, mam nadzieję że Allegro przygląda się tym firmą i wyciąga konsekwencje. Pozdrawiam
@SzybkieZakupy24_ dziękuję za info, że przesyłka dotarła.
Czy możesz proszę upewnić się, że ma numer AD01LHNOP9 oraz napisać, o której kurier ją dzisiaj dostarczył? U nas w systemie nic się nie zmieniło, a monitorujemy współpracę z partnerami logistycznymi, więc chciałabym to wyjaśnić 🙂
Ojjj przepraszam po sprawdzeniu to jednak nie ta przesyłka przyszła, też Orlen dostarczył ale zwrot QM64/2026. Czyli mamy zagubioną przesyłkę.
@SzybkieZakupy24_ Czy klientka nie potwierdziła, że przesyłka do niej wróciła (15 stycznia), jak pisała wcześniej Monika?
Witam. Właśnie dostałem odpowiedź od klientki na zapytanie czy przesyłka wróciła. "Witam dostałam powiadomiona że została zwrócona do nadawcy Przesyłka została doręczona 15 sty 2026, 16:49 Pozdrawiam" W takim razie dalej nie wiadomo gdzie została doręczona i czy została doręczona. Ja tak jak pisałem kurier Orlena był u mnie 14.01 zamówiony podjazd gdzie juz pytałem o przesyłke ale nic nie mieli do mnie, a 16.01 Orlen był ze zwrotem ale nie od klientki.
@SzybkieZakupy24_ już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją.
Witam czy coś się wyjaśniło???
W niedzielę skontaktowaliśmy się z Tobą mailowo w sprawie tej paczki - w zgłoszeniu nr 58411511.
Niestety nie otrzymałem żadnego maila, proszę o ponowne przesłanie informacji.
W dalszym ciągu nie mam żadnej wiadomości na temat zwrotu
@SzybkieZakupy24_ Doszło do pomyłki, za którą przepraszamy. Wiadomości, o których pisali Alicja i Grzesiek, zostały wysłane do klientki.
Paczka ma nową etykietę i dzisiaj została wydana do doręczenia (https://tracktrace.dpd.com.pl/parcelDetails?typ=1&p1=0052871380524W), więc wkrótce powinna dotrzeć do klientki.
Tylko że to był zwrot który miał dotrzeć do nas nie do klientki.
@SzybkieZakupy24_ Tak, jak napisała Monika na początku tego wątku, nastąpił zwrot do nadawcy, czyli do kupującej.
@nat_not zerkniesz na tę zwracaną przesyłkę?
AD01NVMOP8
Jak byś mogła poprosić odział o priorytetowe dostarczenie dzisiaj - bo to 3 raz jest pobierana do dostarczenia i zwracana z powodu braku czasu, może wcześniej niech rozpocznie kurier pracę jeśli o 11 rano ją zabiera i o 16 już mu brakuje czasu.
@Halfrunt Ta paczka została przekazana do doręczenia pół godziny temu. Daj nam znać, jeśli dziś znów pojawi się problem.
@nat_not daje znać, że dzisiaj po raz trzeci nie udało się doręczyć przesyłki. Jeśli można to bardzo proszę przekazać, żeby zostawił po prostu w punkcie, w którym tę paczkę nadałem to sobie stamtąd odbiorę. Juliusza Słowackiego 27/33 Warszawa Składnica harcerska
@Halfrunt przykro mi, że paczka nadal nie dotarła. Poprosiłam o interwencję w oddziale doręczającym, niestety przekierowanie nie jest możliwe