Hej, czy moglibyście mi pomoc ze zwrotem mojego zamówienia? wygenerowałem zwrot przez allegro delivery przez DPD automat pickup. Problem w tym, że jedyne co dostałem to numer zwrotu, który w aplikacji DPD mobile nie wchodzi. Niestety w mojej okolicy wszystkie automaty są bez klawiatur, a na liście automatow też nie ma informacji czy automat takową posiada. Nie uśmiecha mi się jeżdzenie po całym miescie i sprawdzenie każdego automatu. Co mogę zrobić w takiej sytuacji? 
@ambr0ktn Taką przesyłkę nadajesz w punkcie pick up, nie w automacie paczkowym DPD.
No to super, że instrukcja mówi mi tylko o automacie, a nie o punkcie. Jak klikam w link do mapy z automatami zawarty w instrukcji to też nie ma tam słowa o tym, że można to nadać w punkcie.
Mały EDIT: kobitki w Żabce powiedziały mi, że one nie przyjmują zwrotów na 9 cyfrowy kod tylko chciały etykiete której nie mam. Mimo, że Żabka widnieje na oficjalnej mapie DPD jako punkt pick up Okazuje się, że paczkomat mimoi braku ekranu ma klawiature, której wczesniej jakoś nie zauwazyłem 😄 spróbuje nadać za jej pomocą jak ogarnę paczkę.