anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

DELIVERY DIRECTION FROM SLOVAKIA TO POLAND AND CZECHIA IS MISSING

CelebrationSK
#8 Zapaleniec#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dobrý deň,

som predajca zo Slovenska. Registroval som sa pred asi dvoma rokmi. Ak si v delivery options idem vybrat delivery direction, mám možnosť na výber len from Slovakia to Slovakia. Rád by som ponúkal tovar aj na trhu v Poľsku a Česku. Ako si mám zvoliť delivery direction? (Ak zvolím z Poľska, viem si vybrať do SR a ČR. Ak zvolím zo SR ide mi predávať len do SR).from PL to SR.jpgfrom SR to SR.jpg

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@CelebrationSK Momentálne zo Slovenska zasielame len na Slovensko. V budúcnosti to rozšírime.

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

Domivosport
#2 Obserwator#

Dobrý deň, platí Vaša odpoveď aj v prípade, že eshop nevyužíva doručovaciu službu Allegro, ale posiela zásielky sám, z vlastného skladu? Alebo ani v tomto prípade nie je zo Slovenska možné doručovať do iných krajín?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Domivosport V prípade nákupov od zákazníkov z iných krajín je možné dosiahnuť individuálnu dohodu a realizovať dodávku mimo nášho systému. 

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

CelebrationSK
#8 Zapaleniec#

Dobrý deň,

od mojej prvej otázky ubehlo 5 mesiacov. Allegro zrušilo MALL.HU, MALL.SK a podobne. Aktuálne chceme predávať zo Slovenska do Čiech, Poľska a Maďarska. Kedy integrujete delivery direction zo slovenska do ostatných krajín? Výpadok / vypnutie Mall a nemožnosť odosielať do iných krajín zo Slovenska je možné brať ako konkurenčnú nevýhodu. ďakujem za prípadnú odpoveď. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  @m_david 

oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

Dobrý deň, @CelebrationSK, nechcem, aby to znelo príliš tajnostkársky, ale už čoskoro budete príjemne prekvapení 🙂

Marek
   Moderator