Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dobrý deň,
som predajca zo Slovenska. Registroval som sa pred asi dvoma rokmi. Ak si v delivery options idem vybrat delivery direction, mám možnosť na výber len from Slovakia to Slovakia. Rád by som ponúkal tovar aj na trhu v Poľsku a Česku. Ako si mám zvoliť delivery direction? (Ak zvolím z Poľska, viem si vybrať do SR a ČR. Ak zvolím zo SR ide mi predávať len do SR).
@CelebrationSK Momentálne zo Slovenska zasielame len na Slovensko. V budúcnosti to rozšírime.
Dobrý deň, platí Vaša odpoveď aj v prípade, že eshop nevyužíva doručovaciu službu Allegro, ale posiela zásielky sám, z vlastného skladu? Alebo ani v tomto prípade nie je zo Slovenska možné doručovať do iných krajín?
@Domivosport V prípade nákupov od zákazníkov z iných krajín je možné dosiahnuť individuálnu dohodu a realizovať dodávku mimo nášho systému.
Dobrý deň,
od mojej prvej otázky ubehlo 5 mesiacov. Allegro zrušilo MALL.HU, MALL.SK a podobne. Aktuálne chceme predávať zo Slovenska do Čiech, Poľska a Maďarska. Kedy integrujete delivery direction zo slovenska do ostatných krajín? Výpadok / vypnutie Mall a nemožnosť odosielať do iných krajín zo Slovenska je možné brať ako konkurenčnú nevýhodu. ďakujem za prípadnú odpoveď. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ @m_david
Dobrý deň, @CelebrationSK, nechcem, aby to znelo príliš tajnostkársky, ale už čoskoro budete príjemne prekvapení 🙂