Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Prośba o podanie jaka metoda dostawy jest wysyłana do Baselinker w ramach dostaw:
Alza Box
OX Point
Tych nie ma na sandbox.
Z góry dziękuję. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Czy dla pozostałych metod dostawy sparowane metody mogą się różnić? Np zamiast Allegro Kurier DPD Czechy będzie Allegro Kurier DHL czechy?
Alza Box ?
OX Point ?
One Box (P24-T4A-A9A-C3A) Allegro International Automaty Paczkowe Czechy, InPost
DPD Pickup (P24-Z4A-A0A-C3A) - Allegro Odbiór w Punkcie DPD Pickup Czechy
Výdejní box DPD (P24-Y4A-A0A-C7A) - Allegro Automaty Paczkowe DPD Czechy
Výdejní box Z-BOX (P24-Q4A-A1A-C2A) - Allegro Wysyłka z Polski do Czech - Automaty Paczkowe Packeta, ORLEN Paczka
Výdejní místo Zásilkovna (P24-Z5A-A4A-C4A) Allegro Wysyłka z Polski do Czech - Odbiór w Punkcie Packeta, Poczta Polska
Kurýr(P24-Z4A-A4A-C2A) Allegro Kurier DPD Czechy
Cześć @SMA-OLIMP_SPORT, konsultuję Twoją sprawę. Jak tylko otrzymamy więcej informacji, wrócimy do Ciebie do tego wątku.
coś wiadomo?:)
Cześć @SMA-OLIMP_SPORT, przepraszam za tak długi czas oczekiwania. Nie otrzymałem jeszcze żadnej aktualizacji w tej sprawie. Poprosiłem ponownie o pilną odpowiedź i gdy tylko ją otrzymam, niezwłocznie wrócę do tego wątku.
Cześć @matt_rose czy dało się coś ustalić?
Cześć @SMA-OLIMP_SPORT, przepraszam, że to tak długo trwało.
Z informacji, które otrzymałem, do tego samego punktu przesyłki może dostarczać wielu różnych przewoźników i nie jesteśmy w stanie wskazać konkretnego dostawcy dla danego punktu. Jeśli planujesz mapować to w swojej konfiguracji, to odradzamy taki pomysł, ponieważ może to powodować błędy.
W przypadku, gdy Kupujący zamawia przesyłkę do punktu, ID tego punktu znajduje się w zamówieniu i wystarczy przekazać jedynie to ID w request, bez konieczności określania typu punktu. Co ważne, należy przekazać taki sam identyfikator delivery service do WZA, jaki jest podany jako delivery method ID w zamówieniu.
Gdybyś miał dodatkowe pytania, daj proszę znać, przekażę je do działu, z którym konsultuję Twoją sprawę.