Witam, mamy następujący problem którego nikt nie che najwidoczniej rozwiązać. Klientka z Czech zamówiła u nas produkt, wysłaliśmy paczkę po czym po kilku minutach zgłosiła zwrot gdy kurier już pojechał. Patrząc teraz w historię doręczenia jest mnóstwo nieścisłości które ostatecznie prowadzą do tego że ani do klientki ani do nas paczka nigdy nie dotarła, do nas niemożliwe jest aby 1 sierpnia o podanej godzinie tym bardziej że to była sobota, ktoś dostarczył paczkę o tak absurdalnej godzinie, nie wiemy też dlaczego konsultant wysłał nam pismo do zrzeknięcia się roszczeń o odszkodowanie, klientka założyła nam dyskusję allegro wymaga od nas zwrotu pieniędzy do dnia dzisiejszego a my zostajemy z niczym w tym momencie @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@e-media-com-pl a czemu nie zrzekłeś się roszczeń, wypłacili by jej odszkodowanie bo puki nie dostaniesz towaru, nie musisz oddawać kasy a że się nie zrzekłeś to oddaj kasę i wystąp z reklamacją 😄
Reklamację złożyłem już wcześniej, konsultanci twierdzą że paczka została doręczona w sobotę o 2:32 do mnie i koniec dyskusji - jak chcę mogę iść do sądu. W międzyczasie podesłali mi pismo z zrzeczeniem się roszczeń do reklamacji logistycznej - klientka nie była nadawcą przesyłki zwrotnej bo paczki nie dostała, a pracownik pisze że aby przeprocesować zgłoszenie nadawca musi zgłosić brak roszczeń - w tym zamieszaniu to my jesteśmy nadawcą wciąż, ewentualnie przewoźnik który przeadresował przesyłkę zwrotną, jak w takiej sytuacji niby później mają nam oddać rekompensatę skoro się jej zrzekniemy?
@e-media-com-pl Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja. Ja niestety nie jestem w stanie rozwiązać Twojego problemu. 😞
Otrzymałeś wszystkie wyjaśnienia w wiadomości mailowej.