Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chci vrátit zásilku přes PPL, ale z nějakého důvodu platba neprobíhá, a tak nedostávám čísla, s nimiž bych mohla zboží vrátit. Také již nemám obal a štítek od krabice. Uškodí mi, když ho vrátím přes PPL, když vše projde?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Zdravím @Client:125726696, vidím, že platbu k vrácení se vygenerovat daří, ale tam také proces končí. Mohla byste mi poslat screenshot obrazovky, jak to při snaze o platbu vypadá (vyskočí tam nějaká chyba nebo se zkátka postup zasekne)? Variantou je případně i kontaktování naší podpory na allegro.cz/pomoc/kontakt, kde Vám kolegové s vygenerování štítku pomohou.
Co se původní krabice týče, ta není ke zpětnému odeslání potřeba a u původní etiketky/štítku je naopak žádoucí, aby na nové krabici nebyl (aby nepletl dopravce; ten preferuje pouze nově vygenerovaný štítek pro zpětné vrácení).
Tak to wygląda, gdy klikam płatność, po prostu wibruje dla mnie i nigdzie nie wskazuje, dlaczego.
Napadá mě kontrola verze aplikace (vypadá to na iOS verzi? - ta by měla být aktuálně 8.19.0, to je možné zkontrolovat v Moje Allegro - O programu) nebo její reinstalace, případně i aktualizace/verze samotného iOS. Dal jsem vědět kolegům, aby funkčnost ověřili a pokud máte možnost, zkuste prosím platbu provést na jiném zařízení.
Ano, vidím, že nedošlo k aktualizaci aplikace. Platbu jsem již aktualizoval a fungovalo to. Moc děkuji.