Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
7 maja (wtorek) dokonałam zakupu z dostawą do allegro one box, a nie otrzymałam jeszcze monet, dlaczego?
A tu odebrałeś?:https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/monety
Naprawdę? Jakby "tam" były to bym nie zakładała tego tematu.
@KLINIA-1984 7 maja ta promocja nie obowiązywała. Czy podczas dokonywania zakupów widniała informacja o możliwości przyznaniu monet?
Tak widniała, chciałam skorzystać z promocji : " +2 Monety we wtorek od Allegro One dla Ciebie! (możliwość 2 Monet w każdy wtorek maja: 7, 14, 21, 28.5.2024) " ale monety nie pojawiły się na moim koncie.
@KLINIA-1984 Prześlę tę sytuację do weryfikacji i dam Ci znać w tym wątku 🙂
@KLINIA-1984 Wracam z odpowiedzią. Monety nie zostały dodane, bo masz wyłączone profilowanie na swoim koncie. A zgodnie z regulaminem:
b) w ramach Konta nie wnieśli sprzeciwu na bycie profilowanym, tj. mają aktywną opcję Personalizacja w ustawieniach Konta,
Ja nie mogę 🙂 kapitalne
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Rozumiem zatem że informacja o monetach może się pojawić, ale nie zostaną one przyznane? Skoro wyłączyłem profilowanie, to też nie chcę otrzymywać tego typu komunikatów (o monetach za wybranie przesyłki do Allegro One). Jestem w analogicznej sytuacji i nie otrzymałem jeszcze opcji odebrania monet.
@Client:58787006 tak, informacja o istnieniu takiej promocji może się pojawić, ale monety nie zostaną przyznane jeśli nie spełnisz warunków opisanych w jej regulaminie.
Powodem dla którego skusiłam się na dostawę do allegro one box były te dwie monety, które miały mi dać kupon na zniżkę 10 zł, ale jak się okazuje mój błąd, że nie doczytałam tego "drobnego" druku. W przyszłości nie zamierzam korzystać z Państwa usług a tym bardziej polecać wolę InPost, ponieważ w porównaniu do Was nie mają opóźnień w dostawie. Temat do zamknięcia.
Dobry pomysł. Jak widzisz wszystko jest zawsze winą klienta, broń Boże nie Allegro. Jest tu kilka osób (nie moderatorów, tylko "ważniaków"), którzy lubią sobie z pytających robić jaja. Większość pytań ich bawi i robią rozliczne docinki. Rozmowa z nimi skutkuje wzrostem ich inteligencji i sarkazmu na wyższy poziom.Przynajmniej oni tak sądzą.Po co tracić czas? Nie warto. Lepiej jest zdecydowanie wrócić do doświadczonego dostawcy, który nie opiera swoich usług na jakiejś Białej Księdze, tylko robi to, co do niego należy. Doręcza towar na czas i niezniszczony.