anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

+2 Monety we wtorek od Allegro One

KLINIA-1984
#11 Animator#

7 maja (wtorek) dokonałam zakupu z dostawą do allegro one box, a nie otrzymałam jeszcze monet, dlaczego?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

KLINIA-1984
#11 Animator#

Naprawdę? Jakby "tam" były to bym nie zakładała tego tematu.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@KLINIA-1984 7 maja ta promocja nie obowiązywała. Czy podczas dokonywania zakupów widniała informacja o możliwości przyznaniu monet? 

oznacz moderatorów

KLINIA-1984
#11 Animator#

Tak widniała, chciałam skorzystać z promocji : " +2 Monety we wtorek od Allegro One dla Ciebie! (możliwość 2 Monet w każdy wtorek maja: 7, 14, 21, 28.5.2024) " ale monety nie pojawiły się na moim koncie.

+2 Monety we wtorek od Allegro One dla Ciebie! Promocja w każdy wtorek maja w godzinach 12:00 - 23:59.

Aby otrzymać dodatkowe Monety:

1. Zrób zakupy za min. 1 zł (bez kosztów dostawy).

2. Wybierz metodę dostawy Allegro One Box lub Allegro One Box - dostawa dzisiaj.

3. Po zakończonej płatności, w ciągu 5 dni przejdź do zakładki Monety, gdzie kliknij w [odbierz].

4. Na Twoje konto wpadną 2 Monety.

Promocja trwa od godziny 12:00, do godziny 23:59.
W czasie jej trwania możesz zgarnąć maksymalnie 2 Monety.

Z promocji mogą skorzystać klienci, którzy nie skorzystali z innych promocji monetowych Allegro One Box w maju.
oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@KLINIA-1984 Prześlę tę sytuację do weryfikacji i dam Ci znać w tym wątku 🙂 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@KLINIA-1984 Wracam z odpowiedzią. Monety nie zostały dodane, bo masz wyłączone profilowanie na swoim koncie. A zgodnie z regulaminem: 

b) w ramach Konta nie wnieśli sprzeciwu na bycie profilowanym, tj. mają aktywną opcję Personalizacja w ustawieniach Konta,

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

Ja nie mogę 🙂 kapitalne

oznacz moderatorów

Client:58787006
#7 Wielbiciel#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Rozumiem zatem że informacja o monetach może się pojawić, ale nie zostaną one przyznane? Skoro wyłączyłem profilowanie, to też nie chcę otrzymywać tego typu komunikatów (o monetach za wybranie przesyłki do Allegro One). Jestem w analogicznej sytuacji i nie otrzymałem jeszcze opcji odebrania monet.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:58787006 tak, informacja o istnieniu takiej promocji może się pojawić, ale monety nie zostaną przyznane jeśli nie spełnisz warunków opisanych w jej regulaminie

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

KLINIA-1984
#11 Animator#

Powodem dla którego skusiłam się na dostawę do allegro one box były te dwie monety, które miały mi dać kupon na zniżkę 10 zł, ale jak się okazuje mój błąd, że nie doczytałam tego "drobnego" druku. W przyszłości nie zamierzam korzystać z Państwa usług a tym bardziej polecać wolę InPost, ponieważ w porównaniu do Was nie mają opóźnień w dostawie. Temat do zamknięcia.

oznacz moderatorów

Client:51936429
#10 Popularyzator#

Dobry pomysł. Jak widzisz wszystko jest zawsze winą klienta,  broń Boże nie Allegro. Jest tu kilka osób (nie moderatorów, tylko "ważniaków"), którzy lubią sobie z pytających robić jaja. Większość pytań ich bawi i robią rozliczne docinki. Rozmowa z nimi skutkuje wzrostem ich inteligencji i sarkazmu na wyższy poziom.Przynajmniej oni tak sądzą.Po co tracić czas? Nie warto. Lepiej jest zdecydowanie wrócić do doświadczonego dostawcy, który nie opiera swoich usług na jakiejś Białej Księdze, tylko robi to, co do niego należy. Doręcza towar na czas i niezniszczony.

oznacz moderatorów