Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Znowu wpychacie te boxy na sile. Nie gadajcie ze "inpost niedostepny" czy pelny, bo recznie moge wybrac.
Jakim cudem wasz algorytm 6 razy z rzedu pamieta o moim najblizszym paczkomacie (40 metrow) po czy sam WYBIERA jakis allegro box 10 razy dalej?!
Odpowiedzcie: Z CZYJEJ PERSPEKTYWY JEST TO OPTYMALNE???
Inpost byl dostepny ale sami zobaczcie jak daleko musialem scrolowac, przeciez to jest jakis zart.
Witam,
Widzę że udział inpostu kruczy się w liczbie paczek niestety nie cieszy mnie to
Tak jak kiedyś liderem wśród problemów była Poczta, obecnie jest to delivery.
Allegro nie jest na to gotowe jakość kuleje. Często mają przepełnione maszyny i wtedy paczka nie jest umieszczana i Klient traci dzień.
Hit z dzisiaj paczka od 5 dni w doręczeniu. Dopiero Klient dopytał co się dzieje, oni nie mają żadnych mechanizmów weryfikacji.
Z inpostem mam x10 mniej problemów.
U Was też tak źle?
@Pulse Delivery zawsze było dramatyczne, dlatego usiłują na siłę zmusić kupujący do tego (ukrywajac inpost)
i kolejny artykuł. Tym razem bezprawnik
https://bezprawnik.pl/allegro-rozwscieczylo-internautow/
w tle UOKiK
mało kto pamięta co kiedyś odwalał inpost, mam przypomnieć jak dostarczał kiedyś przesyłki z sądów? ile osób nie stawiło się na sprawy bo listy nie doszły?
niech sobie allegro delivery działa jak chce - ale niech allegro nie przerzuca odpowiedzialności, za działanie tego syfu na innych np: na sprzedawców
Wczoraj jacyś prawnicy robili u nas awanturę, bo "nie odszedł do nich towar i na śledzeniu nie widać, że wyszedł, a już termin dostawy minął i przyszły maile o opóźnieniu"
- oczywiście towar został nadany tego samego dnia co zakup - reszta to dezinformacja allegro, wprowadzanie w błąd i sugerowanie, że to jedyna prawilna forma dostawy
Rozwiazanie: nie odbierac paczke, niech sie allegro martwi wkurzonymi sprzedawcami i kupujacymi
Mam zaznaczony inpost paczkomat i chce by tak zostało , przestańcie wciskać allegro delivery czy inne dhle. Raz nie zauważyłem że podmieniliście i musiałem sie z tym użerać
Czy moglibyście łaskawie przestać wciskać to dziadostwo szumnie zwane OneBox. Wasze cudowne automatyczne wybieranie najbliższego dziadostwa OneBox nie działa. Musiałem dymać przez całe miasto, żeby odebrać paczkę. Zresztą nie prosiłem was o to, żebyście to g...no wciskali mi na siłę. Mam ustawiony InPost i chcę, żeby tak zostało. Nie mam ochoty szukać waszych skrzynek po całym mieście!!!!!!!!!!! Jestem nieziemsko zdenerwowany. Zapowiadam wam, że będę omijał szerokim łukiem to dziadostwo Allegro One Box. Na dodatek, jak mi się smart skończy, to nie będę go odnawiał. I skasuję konto, bo mam was gdzieś i gonicie się.
@konto zamknięte wciskają domyślnie ten sposób wysyłki, więc trzeba się pilnować i sprawdzać co się zatwierdza. Ja niekiedy coś wystawiam na Lokalnie, zawsze OneBox mam domyślnie włączony.
No niestety. Musiałem się przejść na długi spacer, żeby dojść do tych samych wniosków.
A te przyglupy mysla ze w ten sposob zacheca kogos do wyprobowania tej opcji xDDD No przeciez to ma skutek dokladnie odwrotny
Allegro tylko sugeruje który sposób dostawy jest dla Ciebie najlepszy nakłaniając do wyboru ich formy dostawy ale to tylko pic jak "kiełbasa wyborcza" rzucana przez kandydatów na dobre stołki.
Mogą sobie wsadzić swoje sugestie. Dla mnie najlepszy jest InPost. Mam go 2 minuty od domu. A te ci...le wysłały mnie 3km w jedną stronę do swojej puszki na paczki. Mam nadzieję, że za te niecne praktyki wszystkie kable w serwerowni się im poplączą.