Czekam na bardzo pilną przesyłkę (A001HG3IR0) i teraz jest napisane "Brak Miejsca w maszynie", już zrobiłem raporty, ale potrzebuję tej paczki dzisiaj!
Mogę spotkać się z kurierem w pobliżu paczkomatu lub może zabrać go w inne miejsce.
Jak się zamawia pilne przesyłki to się unika zielonego dziadowstwa one partaczącego regularnie dostawy. Na 90% odeślą do sprzedawcy ci ta pilną przesyłkę.
potwierdzam w 100%
zielone dziadostwo nie działa, właśnie robiłem zwrot kupującemu identycznego z powodu
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
wyzerujecie negatywne konsekwencje dla sprzedawcy z powodu nie działania usługi?
oddacie wszelkie koszta?
@RED podaj proszę numer przesyłki lub zamówienia, sprawdzę Twój przypadek.
proszę bardzo zamówienie 0e9ee460-bd8c-11ef-802a-63766fea07ed
nr listów A001GL9LZ8, 1007741623113U
przesyłka nie była nawet doręczona
jest adnotacja Wybrany punkt docelowy jest niedostępny
zgodnie z prawem pocztowym zapłacicie nam odszkodowanie za niewykonaną usługę?
@Client:114873188 widzę, że już interweniujemy w sprawie Twojej paczki i ustalamy szczegóły w oddziale. Informacje na temat dostarczenia Twojej przesyłki, otrzymasz w wiadomości mailowej.
Dziękuję bardzo,
Potrzebuję tej paczki dzisiaj. Czy macie numer telefonu kuriera? Mógłbym go spotkać!
@Client:114873188 Przykro mi, ale nie mam możliwości podania numeru do kuriera. Interweniujemy, aby Twoja paczka była dostarczona jak najszybciej.
I jak w jakim czasie dostałeś paczkę? Też mam teraz taki sam problem
Zakładam, że forumowicz nie pamięta kiedy dokładnie rok temu dostał przesyłkę, ale skupmy się na Twojej sprawie.
Podaj numer przesyłki, sprawdzę to.
Przykro mi że też masz ten problem. U mnie na szczęście paczka dotarła następnego dnia (4 stycznia).