anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Alternatywny punkt odbioru

MAMY ROZWIĄZANIE!
m4st3r4
#8 Zapaleniec#

Witam, zamawiałam przesyłkę do allegro one box, otrzymałam informacje, że przesyłka oczekuje na wyznaczenie alternatywnego paczkomatu i chciałabym wiedzieć jak mam go wyznaczyć?

Specjalnie paczkę zamawiałam wcześniej bo ma to być prezent i zależy mi na czasie, a teraz nie wiem gdzie jest i kiedy przyjdzie 😡

Numer przesyłki : A0007YOF14

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
Allegro_One
Ekspert Allegro.pl

@m4st3r4 Dzisiaj do końca dnia paczka powinna być dostarczona.

oznacz moderatorów
m4st3r4
#8 Zapaleniec#

Paczka nadal nie została dostarczona. Proszę o pomoc w tej sprawie

oznacz moderatorów
Allegro_One
Ekspert Allegro.pl

@m4st3r4 Dzisiaj został wyznaczony punkt odbioru dla tej paczki (AL027SD1). Wkrótce przesyłka do niego trafi.

oznacz moderatorów
trsalpha
#7 Wielbiciel#

Podobna sytuacja u mnie. Zgłoszenie "45164490" ref:!00D240aE05.!500Ti0GuKPR:ref Wczoraj koło 15 dostałam informację o wyborze punktu alternatywnego z informacją, że po wyborze paczka zostanie dostarczona jeszcze tego samego dnia lub następnego roboczego. Zrobiłam to niezwłocznie i potwierdzenie mam emailu. Jest wieczór kolejnego dnia i nadal nie mam informacji o paczce. Jutro wyjeżdżam i nie będę mogła odebrać paczki przez weekend. Gdzie ona jest i dlaczego jeszcze nie została dostarczona?

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@trsalpha dowiaduję się co się dzieje z przesyłką, poprosiłam o odpowiedź dla Ciebie w wiadomości e-mail (w sprawie nr 45164490). 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
medalik_2009
#17 Koryfeusz#

@m4st3r4   to "wyznaczanie alternatywnego punktu odbioru", to sądząc po ostatnich wypowiedziach, taka przykrywka dla poślizgów w dostawach 😛

oznacz moderatorów
m4st3r4
#8 Zapaleniec#

Zamawiałam 3 przesyłki w ostatnich dniach, dwie dostałam, a ta którą zamówiłam jako pierwszą jest chyba w Dubaju 🙆 Chyba trzeba przejść na InPost, u nich jak nie ma miejsca w paczkomacie to dają paczkę do najbliższego, a tutaj to jakaś kpina jest

oznacz moderatorów