Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zamawiałam przesyłkę do allegro one box, otrzymałam informacje, że przesyłka oczekuje na wyznaczenie alternatywnego paczkomatu i chciałabym wiedzieć jak mam go wyznaczyć?
Specjalnie paczkę zamawiałam wcześniej bo ma to być prezent i zależy mi na czasie, a teraz nie wiem gdzie jest i kiedy przyjdzie 😡
Numer przesyłki : A0007YOF14
@m4st3r4 Dzisiaj do końca dnia paczka powinna być dostarczona.
Paczka nadal nie została dostarczona. Proszę o pomoc w tej sprawie
@m4st3r4 Dzisiaj został wyznaczony punkt odbioru dla tej paczki (AL027SD1). Wkrótce przesyłka do niego trafi.
Podobna sytuacja u mnie. Zgłoszenie "45164490" ref:!00D240aE05.!500Ti0GuKPR:ref Wczoraj koło 15 dostałam informację o wyborze punktu alternatywnego z informacją, że po wyborze paczka zostanie dostarczona jeszcze tego samego dnia lub następnego roboczego. Zrobiłam to niezwłocznie i potwierdzenie mam emailu. Jest wieczór kolejnego dnia i nadal nie mam informacji o paczce. Jutro wyjeżdżam i nie będę mogła odebrać paczki przez weekend. Gdzie ona jest i dlaczego jeszcze nie została dostarczona?
@trsalpha dowiaduję się co się dzieje z przesyłką, poprosiłam o odpowiedź dla Ciebie w wiadomości e-mail (w sprawie nr 45164490).
@m4st3r4 to "wyznaczanie alternatywnego punktu odbioru", to sądząc po ostatnich wypowiedziach, taka przykrywka dla poślizgów w dostawach 😛
Zamawiałam 3 przesyłki w ostatnich dniach, dwie dostałam, a ta którą zamówiłam jako pierwszą jest chyba w Dubaju 🙆 Chyba trzeba przejść na InPost, u nich jak nie ma miejsca w paczkomacie to dają paczkę do najbliższego, a tutaj to jakaś kpina jest