anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Automat paczkowy DHL nie działa

sadam777
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Mam przesyłkę o numerze AD01GAPP61 do odbioru. Byłem przy automacie trzy razy od wczoraj, automat ma czarny ekran, nie da się otworzyć skrytki zdalnie przez aplikację Allegro. Oznaczenie automatu: 4596873. Proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane

@sadam777 Konsultuję tę sprawę.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

nat_not

@sadam777 Nasz doradca nie mógł się do Ciebie dodzwonić, dlatego wysłał wiadomość z instrukcją. Mejl ma w tytule numer korespondencji: 57138552.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

sadam777
#7 Wielbiciel

Postąpiłem zgodnie z instrukcją, nie udało się zdalnie otworzyć skrytki. Kilka godzin później spotkałem serwisanta i kuriera DHL, którzy wyciągali wszystkie paczki z automatu. Powiedzieli, że nie mogą wydać mi przesyłki, muszą wszystkie paczki przewieźć do innych automatów w pobliżu. To bylo około 13:00, do tej pory nie otrzymałem żadnego powiadomienia. Status przesyłki w aplikacji Allegro: awaria maszyny. 

oznacz moderatorów

sadam777
#7 Wielbiciel

Oraz Przesyłka nie została doręczona i wróciła do oddziału. 

oznacz moderatorów

sadam777
#7 Wielbiciel

Właśnie dostałem maila, że przesyłka wraca do nadawcy, ponieważ Czas na odbiór już minął. Nie miałem możliwości jej odebrania, czy muszę w takim razie zamówić towar ponownie i ponownie czekać na przesyłkę? 

Pod tym samym adresem, gdzie znajduje się niedziałający automat paczkowy DHL, znajduje się również automat paczkowy Allegro One Box - AL260DW1. Ten automat paczkowy również nie działa, przesyłka nie została dostarczona. Czekam na kilka przesyłek do tego automatu, proszę o przekierowanie poniższych przesyłek z AL260DW1 do AL038DW1:

- A003DUFH90

- A003E5G7D8

- A003E84BX5

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@sadam777 już to weryfikuję, zarówno status zwracanej przesyłki, jak i możliwość przekierowania trzech pozostałych. Wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów