@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o pilną pomoc, bo chciałabym jeszcze dzisiaj odebrać paczkę. Mam do odbioru paczkę, ale ekran dotykowy automatu jest cały biały. Gdy dotykam ekranu nic się nie dzieje.
Kodem QR też się nie da otworzyć. No i teraz nie dostanę odpowiedzi bo jest weekend 😡 Specjalnie zamówiłam z dostawą w sobotę żeby mieć na dzisiaj. To jest po prostu kpina. Odbiór do poniedziałku przed południem. Rozumiem że jak nie zdążę odebrać przez awarię automatu to Allegro zwróci mi też pieniądze za przesyłkę? Bo jak nie to byłoby to zwykłe świństwo. I w ogóle na zwrot pieniędzy oczywiście trzeba będzie czekać z kilka tygodni. Nie dość że nie ma się przedmiotu który się zamówiło to jeszcze trzeba będzie się naczekać na zwrot pieniędzy. To jest chore. Gdyby was kiedyś podkusiło żeby wybrać Allegro OneBox to pod żadnym pozorem NIE WYBIERAJCIE!
@agunia20 Rozumiem, że chodzi o przesyłkę A005GY1L63. Przekazałam prośbę o interwencję. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.
Dziękuję
@agunia20 Dostałam potwierdzenie, że zresetowaliśmy zdalnie automat. Podgląd z kamer wskazuje, że obecnie ekran działa, więc nie powinno być problemu z odbiorem paczki. Jeśli jednak problem się pojawi, zadzwoń na naszą infolinię. Numer znajdziesz na naklejce pod ekranem.