miała przyjechać do mnie paczka poniedziałek/wtorek, nie wiem gdzie paczka teraz jest a byłem w domu, nie dość że ja byłem to jeszcze pare osób poza mną, ostatni status to jest Awizo.
Allegro AD08GJD09JTMX8F10
także próbowaliśmy anulować zamówienie aby InPost przywiózł ale jeśli sie uda jeszcze paczke dostarczyć to nie trzeba anulować
@WiatrakXOfficial Zgłosiłam tę kwestię do odpowiedniego zespołu. Proszę Cię o chwilę cierpliwości.
bardzo dziękuje!
@w_kiwi bardzo jestem wdzieczny za wczorajszą pomoc, ale widziałem działające auto wychodząc z domu, patrze na allegro, znowu awizo, o godzinach kiedy ja w domu byłem, nawet kurier nie wyszedł z auta ani nie dzwoni jak ustalono. a teraz juz w robocie jestem, mozna przekierowac paczke do najblizszego paczkopunktu? to jest już jakiś cyrk
@WiatrakXOfficial bardzo mi przykro, że ponownie spotkała Cię taka sytuacja. Oczywiście zgłosiłam to jeszcze raz, niestety nie mamy mozliwości przekierowania tej przesyłki, dopytuję oddział, jakie mogą zaproponować rozwiązanie w tej sytuacji.
Dziękuję za pomoc, czy są jakieś wieści? @la_nika
@WiatrakXOfficial otrzymaliśmy odpowiedź, że oddział rozpoczął postępowanie w tej sprawie i wrócą z informacjami, więc wciąż czekamy. Przepraszam, że to tyle trwa.
@la_nika widzę że wrócił do nadawcy, to zwrot pieniędzy będzie?
@WiatrakXOfficial jeśli będzie to dla Ciebie najlepsze rozwiązanie, to skontakuj się prosze w tej sprawie ze sprzedającym i odstąp od umowy (zgłoś zwrot). A jeśli chcesz otrzymać to zamówienie, również poinformuj o tym sprzedającego.
@la_nika Bardzo dziękuje za pomoc! Przesyłka właśnie nagle pryszła!