anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak doręczenia paczki

Mariusz-MS-M1
#7 Wielbiciel

Moja przesyłka nie została dziś doręczona do paczkomatu Allegro One z uwagi na brak miejsca w maszynie. Nie została też przekierowana a do innego paczkomatu tylko pojawił sie komunikat ze nie została doręczona i wróciła do oddziału. Czy jest szansa że jutro będę mógł ją odebrać z paczkomatu? Czy nie powinna być przekierowana do innego paczkomatu ?

oznacz moderatorów
28 ODPOWIEDZI 28

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @MIESNIE-PL. Już to wyjaśniam i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.  

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@MIESNIE-PL Przesyłka AD07F6XGDHXWW77TB już oczekuje na odbiór. 

Marysia
oznacz moderatorów

rawfoods
#8 Zapaleniec

Kolejny problem, klientka z Czech dostała do automatu pustą (rozdartą) kopertę, produktu w niej nie było. 
Nr zamówienia: 0a900210-5141-11f1-88e7-e17fe504aacd

Nr paczki: Z1927299501

Załączam zdjęcie od klientki. 1779269571982..jpeg1779269571982..jpegCo w takiej sytuacji?  @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@rawfoods zgłoś proszę reklamację bezpośrednio do przewoźnika Packeta. Możesz to zrobić przez formularz, który jest dostępny, jeśli masz konto na stronie Packeta lub mailowo na adres: reklamacje@packeta.pl

Sandra
oznacz moderatorów

MIESNIE-PL
#8 Zapaleniec

Klient zgłosił, że nie otworzyła mu się skrytka w automacie orlen, a status przesyłki zmienił się na doręczoną. Zamówienie nr a1e006c1-6b08-11f1-a30f-df932735d4c7  nr przesyłki: AD02M7JEZ7 
Klient żąda ode mnie zmiany statusu paczki, ja nie mam możliwości w żaden sposób ingerować w status paczki, co teraz? @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@MIESNIE-PL Konsultuję tę sprawę. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.

Natalia
oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@MIESNIE-PL Interweniowaliśmy u przewoźnika i wysłaliśmy wiadomość w tej sprawie do klienta.

Natalia
oznacz moderatorów

rawfoods
#8 Zapaleniec

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 
Proszę o pomoc w ustaleniu losów przesyłki nr AD0ZD4MFZVCJ1CCHH 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@rawfoods Z tego co widzę paczka została wydana do doręczenia dzisiaj. 🙂 

Nicol
oznacz moderatorów