Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czekam na bardzo pilną przesyłkę (A001HG3IR0) i teraz jest napisane "Brak Miejsca w maszynie", już zrobiłem raporty, ale potrzebuję tej paczki dzisiaj!
Mogę spotkać się z kurierem w pobliżu paczkomatu lub może zabrać go w inne miejsce.
Jak się zamawia pilne przesyłki to się unika zielonego dziadowstwa one partaczącego regularnie dostawy. Na 90% odeślą do sprzedawcy ci ta pilną przesyłkę.
potwierdzam w 100%
zielone dziadostwo nie działa, właśnie robiłem zwrot kupującemu identycznego z powodu
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
wyzerujecie negatywne konsekwencje dla sprzedawcy z powodu nie działania usługi?
oddacie wszelkie koszta?
@RED podaj proszę numer przesyłki lub zamówienia, sprawdzę Twój przypadek.
proszę bardzo zamówienie 0e9ee460-bd8c-11ef-802a-63766fea07ed
nr listów A001GL9LZ8, 1007741623113U
przesyłka nie była nawet doręczona
jest adnotacja Wybrany punkt docelowy jest niedostępny
zgodnie z prawem pocztowym zapłacicie nam odszkodowanie za niewykonaną usługę?
@Client:114873188 widzę, że już interweniujemy w sprawie Twojej paczki i ustalamy szczegóły w oddziale. Informacje na temat dostarczenia Twojej przesyłki, otrzymasz w wiadomości mailowej.
Dziękuję bardzo,
Potrzebuję tej paczki dzisiaj. Czy macie numer telefonu kuriera? Mógłbym go spotkać!
@Client:114873188 Przykro mi, ale nie mam możliwości podania numeru do kuriera. Interweniujemy, aby Twoja paczka była dostarczona jak najszybciej.