Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Allegro_One @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Otrzymałem sms z kodami do dwóch paczek.
Jedna z nich o numerze A0001Z8LR8 była pusta skrytka. Zgłosiłem problem sprzedawcy który zgłosił reklamację w allegro ale ja nie mam kompletnie żadnej informacji co dalej, ile mam czekać i czy w ogóle allegro sie tym zajmuje.
Proszę o informacje. Paczka zawierała przedmiot który był mi potrzebny na już. Jeśli mam czekać 30 dni na rozpatrzenie reklamacji to zostanę z niepotrzebną już farbą malarską.
Takich wątków z pustymi skrzynkami na forum jest sporo. To moje pierwsze doświadczenie z One Box i zapowiada się, że ostatnie.
Dodatkowo mam w zakupach jeszcze jedną paczkę której nie powinno być (numer A0001Z8LR8A0001Z8LQ0) która ma status "Przesyłka opóźniona. Będzie w punkcie później niż pt. 25 sie. Sprawdź pełną historię przesyłki.".
Zaraz 29 sier i cisza. Nikt się ze mną nie kontaktuje, nie wiem czy na coś czekam w ogóle. Słabo.
@Giao A co na to sprzedający? ma Ci wysłać albo zwrócić środki, otwórz dyskusję.
Usługa dostawy należy do allegro, niech pisze o odszkodowanie. Niech przyznają miliony monet, przecież klient musi mieć pozytywne wrażenie z transakcji. ALLEGRO ma, allegro DA.
Sprzedający zgłosił reklamację do Allegro które ma 30 dni na rozpatrzenie sprawy.
To nie pierwszy zakup od sprzedającego, produkty są dobrej jakości i nie upatruję tutaj jego winy.
Allegro nie podaje nawet numeru listu przewozowego do UPS żeby dowiedzieć się więcej u przewoźnika.
Zamówiłem już kolejną farbę u tego samego dostawcy bo nie mogę pozwolić sobie na czekanie aż ta paczka się znajdzie a allegro zajmie się łaskawie znikającymi paczkami.
Patrząc na forum, ewidentnie coś nie bangla z logistyką w tej usłudze.
I jaki final czy do tej pory sie ciagnie? Dzis tez zastalem pusta skrytke…
@kontek Podaj proszę numer przesyłki, o którą chodzi.
A0002HUEN9
@kontek Według statusu przesyłka została umieszczona w skrytce "ponownie". Czy otrzymałeś takie powiadomienie?
Tak i teraz przesylka byla w skrytce.
Dzisiaj ja otrzymałem pustaka. W inposcie takich numerów nie ma.
Nr przesyłki A000MMZF17
@IW Zweryfikujemy to i skontaktujemy się z Tobą mejlowo w tej sprawie
@IW Sprawdziliśmy tę sytuację na kamerach i kurier paczkę umieścił prawidłowo, tylko zajrzano do złej skrytki. Próbowaliśmy się do Ciebie dodzwonić, ale niestety się nie udało. Paczkę może odebrać przez kontakt z infolinią techniczną 616 306 997
Ja też mam ten sam problem. Pusta skrzynka, bez towaru i czekam aż sprzedający coś z tym zrobi.
Dzień dobry, u mnie dzisiaj również nie było paczki w skrytce. Sprzedający kazał kontaktować się z Allegro w tej sprawie. Numer paczki to A0015A9828
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Co się dzieję z tymi przesyłkami . U mnie też status " Brak przesyłki " A000NFXMG9
@Templar78 W sprawie tej paczki skontaktuj się z nami przez formularz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Skontaktowałem się ale cisza ze strony allegro . Ile czasu się czeka na odpowiedź?
@Templar78 Czas odpowiedzi jest zależny od ilości zgłoszeń, dlatego proszę Cię o jeszcze chwilę cierpliwości.
Niestety i mi się przydarzyła dzisiaj podobna sytuacja z pustą skrytką. nr przesyłki A000O96N66 . Proszę o szybkie wyjaśnienie sytuacji.