Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Proszę bardzo, @apexen. Gotowe 🙂
Proszę o przedłużenie odbioru przesyłki nr A0029FD0Q8. Jak się da to o 48h 😉 Z góry dziękuję!
Cześć, @Client:134026835. Proszę bardzo, załatwione 🙂
Mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki o 48h?
A0029I9MV5
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Cześć, @pankaczorowski. Gotowe 🙂
Proszę o pomoc, i przedłużenie odbioru przesyłki do godziny 15:00, dnia 23 czerwca
Numer przesyłki: A00297T6H9
proszę o informację czy jest takie coś możliwe ?
@revoltown przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki, ale zdążyła już otrzymać status przeterminowanej (czas na odbiór upłynął wczoraj o 15:16), dlatego jeśli kurier będzie zabierał przesyłki z automatu, może ją zabrać mimo zmiany terminu przeterminowania.
Jeśli masz możliwość odebrania jej wcześniej, polecam to zrobić.
a czy można odebrać taką przeterminowaną paczkę bez zmiany terminu przeterminowania? czyt. uprzedzić kuriera.
@Stonatoma tak, można uprzedzić kuriera i odebrać przesyłkę, nawet jeśli jest przeterminowana.
Bardzo proszę o przedłużenie odbioru przesyłek o 24 h
A0029F31A0 oraz A0029F31E2
Dziękuję 🙂
@ja_chym proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tych przesyłek.
Chciałbym przedłużyć pobyt paczki w one boxie.
@anihilator102 podaj numer przesyłki.
Dzień dobry, chciałabym przedłużyć czas odbioru paczki - wstążki czerwone, gdyż błędnie wskazałam inna miejscowość. Będę tam ale kilka godzin po ostatecznym czasie odbioru.
@Client:86950295 potrzebuję najważniejszej informacji, numer przesyłki:) Proszę podaj mi go:)
proszę o przedłużenie odbioru paczki o nr A0029FQ0J8 do 23.06.25 do 23:59
@madziulka_2010 przykro mi, ale czas na odbiór tej przesyłki minął wczoraj o 20:23, więc ma już status przeterminowanej, jeśli kurier będzie odbierał przesyłki z tego automatu, zabierze również ją. W tej sytuacji nie mogę przedłużyć czasu na jej odbiór.
Dzień dobry,
Bardzo proszę o przedłużenie terminu odbioru przesyłki do środy rano (tj. o 48h).
Numer: A0029G8I06
Z góry dziękuję za pomoc!
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @gdvorek
Dzień dobry,
Proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki A0029HLR26 do jutra (24.06) do 12:00 📦 Dziękuję ☺️
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@lo_mono dzień dobry! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.