Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, 21 bm kupiłem 2 szt grabi do liści firmy Cellfast opłacając przelewem kwotę 153,99 zł. Od razu pokazał się komunikat "...w realizacji". Jednakże dziś nie ma śladu w "moich zakupach" o tej transakcji. Posiadam jedynie bankowe potwierdzenie przelewu a na nim m.inn.: Tytuł płatności/OPT/X///// PayU XX4848171166XX Platnosc za
zamowienie 2510460KQX. OA-kCYrAdF8TXOuxW86BwElzA itd. Do Allegro nie mogę się dostać, gdyż formularz wymaga podania jakiej transakcji mój problem dotyczy, a przecież tej transakcji ja nie widzę. Czy Allegro jest mi w stanie cokolwiek pomóc? A może stałem się ofiarą beczelnych oszustów? ...Będę wdzięczny za pomoc, czy też podpowiedź jak mam tę zagadkę rozwikłać.
Pewnie drugie konto, można prosić o pomoc
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
przepraszam, ale nie bardzo rozumiem tej podpowiedzi, nie wiem jak się mam zachować dalej..
kogo prosić o pomoc
Wywołałem moderację Allegro. Czekać.
Cześć, @mkursa. Na żadnym z Twoich kont nie doszło w ostatnim czasie do zakupu w ofercie z grabiami do liści. Ostatni zakup na Twoim koncie mkursa jest z 07.10.2025.
Jesteś pewny, że zakup został zrealizowany na Allegro? Być może to zamówienie z innego serwisu?