Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Paczka ma status nadana potrzebuje przekierować paczke do innego miasta
@bbpawel3 przykro mi, ale nie będzie możliwości przekierowania paczki.
Jeśli będzie to dla Ciebie pomocne - to w momencie kiedy paczka będzie umieszkona już w One Box, będę mogła przedłużyć jej czas na odbiór o 48 godzin. Napisz wtedy do nas ponownie z prośbą o przedłużenie czasu. 😊
dziekuje za odpowiedź
Chciałbym przekierować paczkę która oczekuje na mnie w miejscu gdzie mnie nie ma już. Sprzedający miał kilkudniowe opóźnienie.
@sadekmario Przykro mi, ale nie mam możliwości przekierowania paczki. 😔
Chciałbym zmienić punkt odbioru paczki AD00RV41T3
Nowy punkt to
One Box AL003GSP
W Allegro One nie ma możliwości zmiany automatu docelowego po nadaniu przesyłki. Ewentualnie nadawca może próbować złożyć wniosek o zmianę adresu (przekierowanie przesyłki na wniosek nadawcy, to czynność realizowana na podstawie ustawy, a nie regulaminu).
Dzień dobry czy istniałaby możliwość przekierowania paczki o numerze A002HTB2F6 do punktu AL011WGM? Omyłkowo zaznaczyłem inny punkt.
Pozdrawiam
@xxxkexxxx Przykro mi, ale nie ma takiej możliwości.
@xxxkexxxx ni darady 😄
Witam, chciałbym przekierować paczki z automatu do innego miasta. Trzy zamówienia są dostarczone i czekają na odbiór, a jedno jest w trakcie dostawy. Automat do którego chciałbym przenieś znajduje się w Gawłowska 151A, 96-503 Sochaczew
Numery zamówień to:
A002GQLJR4
A002GR7BO0
A002GN4IV1
A002H5K328
@Client:118292143 nie ma takiej opcji, poproś kogoś o odebranie 🙂
@Client:118292143 Przykro mi, ale nie ma możliwości przekierowania paczki do innego miasta.
To co w takiej sytuacji mam zrobić? Niestety nie mam możliwość odbioru w tym mieście
@Client:118292143 Poprosić kogoś o odbiór. Mogę jedynie przedłużyć Ci czas na odbiór przesyłki o 48h.
Jeśli paczki nie zostaną odebrane, wrócą do nadawcy. 😞
@Client:118292143 nic, paczki wrócą, opłacisz ponowne wysyłki i Ci sprzedawcy odeślą 🙂
Dzień dobry jak zmienić adres dostarczenia przesyłki w OneBox ?
nie można
Proszę o przekierowanie paczki A002J6ZLX6 do automatu allegro One Box ul. Szafirowa 2, 80-209 Chwaszczyno
W Allegro Delivery i Allegro One adresat nie ma możliwości przekierowania przesyłki.
Po drugie publiczne forum, to nie miejsce na składanie dyspozycji.