Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
@artroz1 Podaj tutaj numer paczki, o którą chodzi.
ALE0000878F33EE
@artroz1 Termin odbioru tej przesyłki już minął. Przedłużyliśmy go w sysemie o 48 godzin, ale nie jesteśmy w stanie zagwarantować, że paczka wciąż znajduje się w automacie.
Bardzo proszę o przedłużenie odbioru pączkiem nr ALE0000951DDC26 do najbliższej soboty do godziny 20.00
@andrzej5150 Zmieniliśmy termin odbioru tej przesyłki zgodnie z Twoim życzeniem 🍩
Witam czy mogę prosić o przedłużenie paczki nr A0005KHXX2 do niedzieli 29.10 do godzin wieczornych ?
@Client:49056486 Widzę, że termin mija w poniedziałek 30.10 o godzinie 20:46. 🙂
Dzień dobry @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ proszę o pomoc w przedłużeniu terminu odbioru paczki Allegro box. Nie mogę nigdzie znaleźć takiej opixji.
@gympasion Podaj proszę numer przesyłki.
ALE000096344531
Podobno przedłożono do 29 maja, ale w aplikacji Allegro nadal pokazuje ze do odbioru pozostało 20 godzin
@gympasion Po zmianie terminu dane nie aktualizują się w aplikacji. Niewykluczone, że w przyszłości to zmienimy.
Dzień dobry, czy mogę prosić o przedłużenie terminu odbioru o 12h paczki poniżej? Niestety nie będę miał możliwości odebrać jej na czas.
ALE000095AD83A0
@xnemenx bardzo proszę, odbiór przedłużony 🙂
Dzień dobry. Chciałbym prosić o przedłużenie możliwości odbioru paczki o numerze
ALE000095EDA43A
o 12h.
@wojtekstefan100 bardzo proszę, przedłużyliśmy odbiór tej przesyłki.
Dzień dobry,
czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki nr ALE000095B326DF ze względu na sprawy osobiste do dziś godz. 18.00?
z góry dziękuję.
@sznurkawarta odbiór przedłużony zgodnie z Twoim życzeniem.
Czy moge przedłużyć odbior paczki w Allegro One Box po upływie terminu odbioru?
@cathrerine_med jeśli przesyłka jest jeszcze w automacie paczkowym, to jest taka możliwość. Podaj proszę numer przesyłki, sprawdzimy.