Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
Proszę o przedłużenie paczki o numerze A000A88J92
@Client:79717986 proszę! Możesz ją odebrać do końca dzisiejszego dnia.
Witam, mam gorącą prośbę, jutro dwie paczki trafią do one boxa do którego je zamówiłem gdyż byłem przekonany że pojawią się po świętach (termin dostawy do 9 dni) okazało się że tego samego wieczora paczki były już nadane... i wiem na pewno że nie dam rady ich odebrać przed świętami gdyż od 22.12 wyjeżdżam i wracam 27.12 i tu moja prośba czy mogę przedłużyć termin odbioru paczek do 27.12 do godziny 21:00? Wiem że proszę o wiele, ale naprawdę zostałem zmylony przez informacje wysyłkowe zawarte w ofertach. Chodzi o paczki:
A000AHH510 oraz A000AIXYA8P
Proszę o pomoc.
@Client:42428880 możesz odebrać przesyłki do 28/12 do godziny 10:00 🙂
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
zaczynają się problemy przez pokazywanie czasów dostawy 8 - 9 dni 😄
@Client:42428880 a swoją drogą to był czas przewidywany, paczki mogą być wcześniej lub późnij to nie jest gwarantowany czas dostawy !
Chciałbym przedłużyć o dobę odbiór paczki w Allego Box... A0009X4FR3
Z góry dziękuję
@Tomi_Master Przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
Bardzo proszę o przedłużenie przesyłki o numerze : A000ABXFL9. Dziękuję z góry!
@Client:63816517 proszę! Możesz odebrać przesyłkę do końca dzisiejszego dnia.
Dzień dobry, Prosze o przedłużenie terminu odbioru paczki do soboty do 11. dziękuje :A000AARDD5
@Firma_Perino proszę! Odbiór przedłużony zgodnie z prośbą.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry, chciałabym przedłużyć odbioru przesyłki w one box nr przesyłki A000AIJ5V0, paczkomaty Bydgoszcz ul Nakielska 86
do godz. 21
@xxPaulinaxx przesyłka o tym numerze nie została jeszcze umieszczona w automacie paczkowym.
Cześć @Allegro,
bardzo proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki o 24h: A000A03OF9
Sprawa mega pilna, bo paczka do 10:48 dzisiaj
z góry dziękuję ;))
@Led_WR możesz odebrać przesyłkę do końca dzisiejszego dnia.
Witam czy można przedłużyć odbiór paczki ? Allegro One Punkt pl. Kroczka 4, Zabrze. Przesylka ADK0M2. Ponieważ nie wyrobię się ok 5 godzin potrzebuje. Pozdrawiam.
@davidoo_s możesz odebrać przesyłkę nr A000ADK0M2 do dzisiaj do 17:19.
Dzień dobry czy mogę prosić o przedłużenie odbioru przesyłki A000A4OQ62 do godziny 16. Z góry dziękuję
@kleopatra9891 proszę! Zakup jest przedłużony zgodnie z prośbą.
Dzień dobry. Czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki do dzisiaj do godziny 20? Paczka A000ABH7N2