Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
Witam, mam gorącą prośbę, jutro dwie paczki trafią do one boxa do którego je zamówiłem gdyż byłem przekonany że pojawią się po świętach (termin dostawy do 9 dni) okazało się że tego samego wieczora paczki były już nadane... i wiem na pewno że nie dam rady ich odebrać przed świętami gdyż od 22.12 wyjeżdżam i wracam 27.12 i tu moja prośba czy mogę przedłużyć termin odbioru paczek do 27.12 do godziny 21:00? Wiem że proszę o wiele, ale naprawdę zostałem zmylony przez informacje wysyłkowe zawarte w ofertach. Chodzi o paczki:
A000AHH510 oraz A000AIXYA8P
Proszę o pomoc.
@Client:42428880 możesz odebrać przesyłki do 28/12 do godziny 10:00 🙂
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
zaczynają się problemy przez pokazywanie czasów dostawy 8 - 9 dni 😄
@Client:42428880 a swoją drogą to był czas przewidywany, paczki mogą być wcześniej lub późnij to nie jest gwarantowany czas dostawy !
Chciałbym przedłużyć o dobę odbiór paczki w Allego Box... A0009X4FR3
Z góry dziękuję
@Tomi_Master Przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
Bardzo proszę o przedłużenie przesyłki o numerze : A000ABXFL9. Dziękuję z góry!
@Client:63816517 proszę! Możesz odebrać przesyłkę do końca dzisiejszego dnia.
Dzień dobry, Prosze o przedłużenie terminu odbioru paczki do soboty do 11. dziękuje :A000AARDD5
@Firma_Perino proszę! Odbiór przedłużony zgodnie z prośbą.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry, chciałabym przedłużyć odbioru przesyłki w one box nr przesyłki A000AIJ5V0, paczkomaty Bydgoszcz ul Nakielska 86
do godz. 21
@xxPaulinaxx przesyłka o tym numerze nie została jeszcze umieszczona w automacie paczkowym.
Cześć @Allegro,
bardzo proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki o 24h: A000A03OF9
Sprawa mega pilna, bo paczka do 10:48 dzisiaj
z góry dziękuję ;))
@Led_WR możesz odebrać przesyłkę do końca dzisiejszego dnia.
Witam czy można przedłużyć odbiór paczki ? Allegro One Punkt pl. Kroczka 4, Zabrze. Przesylka ADK0M2. Ponieważ nie wyrobię się ok 5 godzin potrzebuje. Pozdrawiam.
@davidoo_s możesz odebrać przesyłkę nr A000ADK0M2 do dzisiaj do 17:19.
Dzień dobry czy mogę prosić o przedłużenie odbioru przesyłki A000A4OQ62 do godziny 16. Z góry dziękuję
@kleopatra9891 proszę! Zakup jest przedłużony zgodnie z prośbą.
Dzień dobry. Czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki do dzisiaj do godziny 20? Paczka A000ABH7N2
@pisto-ona- proszę, odbiór przedłużony zgodnie z prośbą.
Witam. Chciałbym przedluzyc termin odbioru paczki z paczkomatu allegro one box. Jak mogę to zrobić ?