Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
@boutique_nemo Bardzo proszę, gotowe
Czy mogę prosic o przedłużenie paczki A000UXH7J0 , o jeden dzień- do jutra 24 lipca?
@dominika3ch proszę! Możesz odebrać przesyłkę do końca jutrzejszego dnia.
Bardzo proszę o przedłużenie paczki A000UVV369 do wieczora
Dzień dobry, czy można opóźnić obiór paczki nr A000UQMRK5 do soboty 27.07? Paczka miała być w zeszłym tygodniu, a teraz miałem wypadek i nie dam rady do jutra odebrać. Pozdrawiam
@czarnapaskuda przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki najbardziej jak się dało (maksymalnie to 48h) więc możesz ją odebrać do końca dnia w piątek 26.07.
@empros proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki do końca dzisiejszego dnia.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry
Czy można prosić o przedłużenie odbioru paczki nr A000URFM33 o 4 godziny.
Z góry dziękuję.
pzdr
Piotr
@s146520 dzień dobry! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki zgodnie z prośbą.
Proszę o przedłużenie odbioru paczki o nr. A000UVI812
@Daq96f proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
Dzień dobry. Proszę o przedłużenie czasu odbiory przesyłki o nr A000U96B13 o 24 h dziękuję
@mat3usz21 dzień dobry! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Prośba o przedłużenie odbioru paczki A000UTRNI1 do godziny 21:00 @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Bolo_sx proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Dzień dobry! Czy jest możliwość przedłużenia czasu na odbiór przesyłki Allegro One? Nr zamówienia to 6a230410-3e20-11ef-9ee7-b3aa0df7f752
Pozdrawiam
@DzikaRozaZMalina Jasne 🙂 Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki o 24 godziny.
Proszę o przedłużenie przesyłki do godziny 17. Przesyłka A000UTO731, paczkomat AL030SO1. Dziękuję bardzo.
@naxer098 proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki, zgodnie z prośbą.
Nie będę mógł odebrać dzisiaj przesyłki - Numer przesyłki: A000UZTGD9 (przesyłka w drodze) przesyłana do paczkomatu ONE: AL013WD1. Proszę bardzo o przedłużenie odbioru do środy (24.07) do późnego wieczora.