Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
Bardzo dziękuję! To miłe 😊
Witam, potrzebuję zmienić datę dostawy przesyłki A00156RI00. Przesyłka jest znacząco opóźniona, będę mogła odebrać po 13.10. Dziękuję
@ershi przesyłka jest w doręczeniu - mogę przedłużyć jej pobyt w automacie paczkowym, gdy do niego dotrze. Wróć do nas, gdy otrzymasz powiadomienie 🙂
Witam, Paczka jest już w automacie. Czy mogę prosić o przełożenie odbioru do 14.10 do końca dnia. Pozdrawiam
@ershi proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Proszę o przedłużenie paczki nr A0014O7IE2 o 48 h (jeśli nie ma takiej możliwości to o 24 h)
Czy można prosić o przedłużenie odbioru paczki A0014XII94 o 12 godzin?
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ dzień dobry, czy mozna przedłużyć paczkę do dzisiaj do godziny 22:00?
Nr: A0014RP0G8
Pozdrawiam
Również prosiłabym o przedłużenie terminu na odbiór paczki, dziś do końca dnia 🙂
Allegro
A001518AN0
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@zuzannacwiakala proszę! Przedłużyłam czas na odbiór Twojej paczki. 😊
@michalos97 gotowe! 😊
@jamesbond007-j1 proszę, paczkę możesz odebrać do 11 października do końca dnia. 😊
Dzień dobry!
Czy mógłbym prosić o przedłużenie terminu odbioru paczki nr AL041WB1 do jutra (11.10) do godziny ~10?
Pozdrawiam serdecznie!
@grimmz93 niestety nie widzę przesyłki o numerze AL041WB1. Podaj proszę numer oferty lub zamówienia.
Czy jest możliwość przedluzenia paczki A0014VLZY6 do jutra?
Byłbym wdzięczny o przedłużenie przesyłek: A0014QUPO9 oraz A0014QUPT8 o kilka godzin, lub najlepiej do jutra. Nie chciałbym nie zdążyć odebrać. Z góry dziękuję
@Client:54798447 przedłużyłam czas na odbiór Twoich paczek do jutra do końca dnia. 😊
@Dawidowaty przedłużyłam odbiór do jutra do końca dnia. 😊
Czy mogę przedluzyc odbior paczki?
@Client:118325669 podaj proszę numer przesyłki. 😊