Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
Bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Witam.
Chciałbym przedłużyć termin odbioru paczki numer A001A5ZMU2 do 22.11 do godziny 20:00
Dziękuję
@szypkiedo Proszę bardzo, przedłużyłam czas zgodnie z prośbą. 🙂
Witam. Czy można wydłużyć termin obioru paczki Allegro
A001ATNR21 do najbliższej soboty?
@Fotopstryk4293 Proszę bardzo, przedłużyłam czas do końca dnia 23.11, czyli do godziny 23:59. 🙂
Dzień dobry czy mozna prosić o przedluzenie przesylki A001A6N3Y5
@Magda2910-90 Proszę, przedlużyłam czas o 24 godziny.
Szanowni państwo,
Zwracam się z uprzejmą prośbą o możliwość przedłużenia odbioru przesyłki z powodu mojego nagłego wyjazdu służbowego poza miejsce zamieszkania.
Uprzejmie proszę o możliwość odbioru przesyłki w czwartek w godzinach wieczornych do 20:00.
Przewoźnik i numer przesyłki
Allegro:
A001A9XH81
Adres punktu odbioru:
Allegro One Box, zielony automat
AL007WD1
Klaudyny 16B
01-684 Warszawa
Zielony automat paczkowy na terenie parkingu osiedla mieszkaniowego.
Serdecznie dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Pozdrawiam serdecznie
@maxyluks Przedłużone.
Witam, proszę o przedłużenie odbioru paczki o numerze A001AP4819,A001AP4827. Przy złożeniu zamówienia przesyłka miała dotrzeć do punktu w piątek a dotarła już dziś, nie jestem jej w stanie odebrać do piątku. Proszę o przedłużenie obu przesyłek o 24 godziny.
@Said92 Gotowe.
Dzień dobry
proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki nr A001AIN2B2 o jeden dzień tj. do dnia 22.11 godzina 20:45
pozdrawiam
Małgorzata Sikora
@GosiaS9 Przedłużone.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
prosse o przedłużenie paczki A001AGVI76
Dzien dobry,
proszę o przedluzenie odbioru paczki do soboty - nagły wyjazd 😞
Dziękuję!
A001AG8TJ0
Dzień dobry, czy mogę prosić o przedłużenie paczki A001APPY08 do soboty wieczorem? Pojawiła się wcześniej niż spodziewano 🙂
pozdrawiam
Maciej
@Utdman Przedłużyłam paczkę do soboty. 🙂
Dzień dobry mogłabym poprosić o przedłużenie terminu odbioru paczki A001A5ELK0 do jutra wieczorek. Bardzo mi zależy, bo za chwilę mija termin odbioru. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry,
bardzo bym prosiła o przedłużenie odbioru przesyłki nr A001AM1TH1 do 21 listopada do godziny 21.
Dziękuje