Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
Dzień dobry, proszę o przedłużenie odbioru o jedną dobę tzn. 30.09.2023 do godz: 12:59 Numer przesylki : A0003LVA19. Dziękuję
@msm1910 bardzo proszę! Odbiór przedłużony zgodnie z Twoim życzeniem 🙂
Dzień dobry, Proszę o przedłużenie odbioru przesyłki z automatu allegro one do soboty do 30 go września, nr przesyłki to A0003JMFX6.
@paula0806 Cześć, bardzo proszę, paczkę odbierz do 30 września do godziny 10:00
Super!!!😊dziękuję baaaardzo!!!
Dzien dobry,
jak moglabym prosic o przedluzenie odbioru paczki o numerze A0003GNEM6?
Wystarczy przedluzenie o 24 h.
Jutro na pewno dam rade odebrac 😉
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzieki wielkie za pomoc! 😉
Dzień dobry.
Czy jest możliwość przedłużenia terminu odbioru paczki A0003K0BP5 do niedzieli...?
Pozdrawiam
@ja_chym Proszę bardzo, przedłużyłam czas na odbiór przesyłki do niedzieli 1.10 do godziny 20:00. 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzien dobry,
Bardzo prosze o przedluzenie odbioru paczki numer A0003GNEM6.
Prosze o dodatkowe 24 h.
Jutro na pewno dam rade odebrac.
Dziekuje! 😉
@ssspioshek Proszę bardzo, przedłużyłam czas na odbiór przesyłki zgodnie z prośbą. 🙂
Dzień dobry. Moja przesylka A0003JUGT5 zostala umieszczona w tymczasowym punkcie allegro box. Czy zostanie ona przekazana po jakimś czasie do docelowego punktu czy moge ja odebrac tylko z tego tymczasowego? Jesli tylko z tymczasowego, to czy mozna przedłużyć odbior paczki A0003JUGT5 do piatku?
@spirit222 W takim przypadku przesyłkę możesz odebrać z punktu alternatywnego - nie zostanie już przekierowana do pierwotnie wybranego punktu. Przedłużyłam czas na odbiór do jutra 29.09 do godziny 20:00. 🙂
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry. Czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki A0003HPP73? Musiałam pilnie wyjechać i nie mam możliwości odbioru. 🙏
@saha8 Proszę bardzo, przedłużyłam czas o 24 godziny. 🙂
Dzień dobry Kochani,
Przedłuża mi się powrót do Warszawy. Czy mogę prosić o przedłużenie paczki do dziś do godziny 22:00?
A0003H0QH5
@Client:106734300 Proszę bardzo, przedłużyłam czas na odbiór zgodnie z prośbą. 🙂
mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki A0003GPHX1 do końca dzisiejszego dnia.
pozdrawiam
Jacek
@szopja88 Proszę bardzo, gotowe!
Dzień dobry, proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki A0003LBXD0 do soboty 30 września.
Z góry dziękuję
@Eregonex Proszę bardzo, przedłużyłam czas na odbiór do soboty 30.09 do godziny 23:59. 🙂