Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
@growback Proszę bardzo, przedłużyłam czas na odbiór przesyłek o 24 godziny. 🙂
bardzo dziękuję
Bardzo proszę o przedłużenie odbioru paczki do dzisiaj do końca dnia A000E34J36
pilna sprawa 😞 bardzo dziękuję z góry!
@Client:40601170 proszę! Możesz odebrać przesyłkę do końca dzisiejszego dnia (23:59).
Prosze o przedluzenie odbioru paczki allegro box Nr paczki A000E5ZZT3 @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Fala_15 Proszę bardzo, predłużyłam czas o 24 godziny. 🙂
Bardzo bym prosił o przedłużenie terminu odbioru paczki do godziny 18, nie zdążyłem rano odebrać....
Numer przesyłki:
A000E1JE19
Z góry dziękuję!!
@donklampo89 proszę! Przedłużyliśmy odbiór tej przesyłki zgodnie z prośbą, miłego dnia!
Super, dziękuję!
Dzień dobry, niestety nie będę miała możliwości odbioru paczki w ustalonym czasie, czy mogłabym prosić o przedłużenie czasu na odbiór przesyłki A000DZJ957 o 10 godzin?
Dzień dobry @aszymanska111! Proszę, przedłużyliśmy odbiór zgodnie z prośbą 🙂
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
@Client:57044411 można, podaj proszę numer tej przesyłki i do kiedy odbiór ma zostać przedłużony.
dzien dobry, prosze o przedluzenie osbioru o 24h. dziękuję
A000DZIMN5
Dzień dobry! @kryzdozrylcin Przedłużyliśmy odbiór tej przesyłki zgodnie z prośbą.
Dzień dobry, czy mogę poprosić o przedłużenie odbioru paczki A000DVF7L1 do 05.02.2024 do godziny 12:00. Próbowałem ją odebrać w piątek po terminie, ale nie została mi wydana, wiem, że jest jeszcze w punkcie.
Będę bardzo wdzięczny.
@misiakasia10 Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Dzień dobry. Czy mogę prosić o przedłużenie terminu odbioru przesyłki numer A000E5OYZ7 o 24 godziny?
@MaLyRoMaN Przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
Proszę o przedłużenie terminu odbioru przesyłki nr A000EERAL8 do soboty 10.02 do godz. 18.
Pozdrawiam
Czarnuch39