Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
Witam,
czy moge prosic o przedłużenie paczki A000VM4LJ4 do 30.07 12:00.
Dziekuje uprzejmie.
Aneta
Cześć @mala_gwiazdka4, zrobione 🙂
Dzień Dobry, czy można przedłużyć odbiór paczki A000V01UO8 do końca dzisiejszego dnia?
Dzień dobry @neither1989! Czas na odbiór tej paczki został już przedłużony. Możesz ją odebrać do końca jutrzejszego dnia.
Czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki o numerze A000TI8Z83 o 2 godz. ?
@annar19801 Jasne 🙂 przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Mam paczke i potrzebuje przedluzyc jej odbior do jutra do 21:00 nr paczki to A000TJNLK3. Czy moge to zrobic przez aplikacje.
Nie, nie możesz, może tu moderacja @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry,
Proszę o przedłużenie czasu na odbiór przesyłki A000TPX8Q6 do przynajmniej 15 lipca. Dziękuję.
Niestety podany wstępnie czas dostawy uległ zmianie i teraz nie jestem w stanie odebrać paczki.
@ulisses0 Czas na odebranie paczki mogę przedłużyć maksymalnie o 48 godzin. Obecnie paczkę możesz odebrać 14 lipca do godz. 19:44.
Witam,
Potrzebuje przedłużyć paczkę w paczkomacie o 24h
Numer przesyłki: A000TR6OJ2
@Client:102625776 allegro nie ma paczkomatów to zastrzeżona nazwa InPostu 😄
jak przedłużyć termin odbioru w Allegro One Punkt, Bonito ?
Mogę pomóc przedłużyć termin odbioru przesyłki, ale tyko w przypadku naszej usługi Allegro One. Jeśli jesteś zainteresowana - podaj mi proszę numer paczki.
Proszę o przedłużenie odbioru przesyłki o 48h A000TJ5TL9
Cześć. Gotowe 🙂
Cześć, bardzo proszę o przedłużenie paczki A0013JJJM6 o 24H. Dziękuję ☺️
@Client:108964960 Proszę bardzo, gotowe!
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@soll01 Tak, można do 48 godzin. Potrzebuję tylko numeru przesyłki. 🙂