anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

DARMOWY kurs online za Allegro One -po kliknięciu przeze mnie pojawia się kwota do zapłaty za kurs

MAMY ROZWIĄZANIE!
nagarfus
#8 Zapaleniec#

Mam problem, bo nie wiem co krok po kroku muszę klikać, aby odebrać DARMOWY kurs online za Allegro One. Gdy klikam w interesujący mnie kurs, pojawia się informacja o kwocie do zapłaty za niego, a miał to być kurs online bezpłatny

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@nagarfus Prześlij zrzut ekranu z widokiem informacji o dostępnym bezpłatnym kursie i widok z kwotą do zapłaty.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
nagarfus
#8 Zapaleniec#

Czy mogę prosić o informację gdzie i jaką metodą czy np. jako załącznik do maila mam wysłać wspomniane przez Panią zrzuty ekranu z widokiem informacji o bezpłatnym kursie oraz widok z kwotą do zapłaty?

Za głowę się teraz trzymam, ponieważ nie mogę znaleźć tego kodu do wpisania żeby mieć darmowy kurs.

Gdzie mogę znaleźć tamten kod, który z tego co pamiętam dostałam na mój adres mailowy?

Może ten mój kod się anulował z powodu mojego problemu z aktywacją bezpłatnego kursu i może z powodu upływu czasu? Dodam, że dzisiaj to wszystko robiłam.

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@nagarfus Najlepiej napisz do nas przez formularz. Po wyborze metody kontaktu, będziesz miał możliwość załączenia zrzutów ekranu. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
nagarfus
#8 Zapaleniec#

Dziękuję za informację i bardzo proszę - jeśli można - o link do wspomnianego przez Panią formularza. Przepraszam, że Państwa fatyguję w mojej sprawie, pozdrawiam.

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@nagarfus Oj, przepraszam! Byłam pewna, że podlinkowałam.

https://allegro.pl/pomoc/kontakt?srsltid=AfmBOopaNW8bFUnK4P9CFzfX4tyt6DUM_L5tstyi562J_b3ysia8z5Kt 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
nagarfus
#8 Zapaleniec#

Ja również przepraszam, ale gdy kliknęłam w ten podany mi link pojawiło mi się słowa:

W czym możemy Ci pomóc?

Wybierz temat kontaktu:

Bardzo proszę o podanie mi linku lub konkretnych wskazówek krok po kroku gdzie znajdę wspomniany przez Panią formularz.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@nagarfus  Musisz tam napisać a temat dobierz jakiś.

oznacz moderatorów
nagarfus
#8 Zapaleniec#

Nie wiem w jaki sposób, ale klikałam to, klikałam tamto i na zasadzie prób i błędów udało mi się obejrzeć jeden z bezpłatnych interesujących mnie kursów.

Dziękuję za poświęcony mi czas i pozdrawiam.

oznacz moderatorów