Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem, bo nie wiem co krok po kroku muszę klikać, aby odebrać DARMOWY kurs online za Allegro One. Gdy klikam w interesujący mnie kurs, pojawia się informacja o kwocie do zapłaty za niego, a miał to być kurs online bezpłatny
@nagarfus Prześlij zrzut ekranu z widokiem informacji o dostępnym bezpłatnym kursie i widok z kwotą do zapłaty.
Czy mogę prosić o informację gdzie i jaką metodą czy np. jako załącznik do maila mam wysłać wspomniane przez Panią zrzuty ekranu z widokiem informacji o bezpłatnym kursie oraz widok z kwotą do zapłaty?
Za głowę się teraz trzymam, ponieważ nie mogę znaleźć tego kodu do wpisania żeby mieć darmowy kurs.
Gdzie mogę znaleźć tamten kod, który z tego co pamiętam dostałam na mój adres mailowy?
Może ten mój kod się anulował z powodu mojego problemu z aktywacją bezpłatnego kursu i może z powodu upływu czasu? Dodam, że dzisiaj to wszystko robiłam.
@nagarfus Najlepiej napisz do nas przez formularz. Po wyborze metody kontaktu, będziesz miał możliwość załączenia zrzutów ekranu.
Dziękuję za informację i bardzo proszę - jeśli można - o link do wspomnianego przez Panią formularza. Przepraszam, że Państwa fatyguję w mojej sprawie, pozdrawiam.
@nagarfus Oj, przepraszam! Byłam pewna, że podlinkowałam.
https://allegro.pl/pomoc/kontakt?srsltid=AfmBOopaNW8bFUnK4P9CFzfX4tyt6DUM_L5tstyi562J_b3ysia8z5Kt
Ja również przepraszam, ale gdy kliknęłam w ten podany mi link pojawiło mi się słowa:
Wybierz temat kontaktu:
Bardzo proszę o podanie mi linku lub konkretnych wskazówek krok po kroku gdzie znajdę wspomniany przez Panią formularz.
@nagarfus Musisz tam napisać a temat dobierz jakiś.
Nie wiem w jaki sposób, ale klikałam to, klikałam tamto i na zasadzie prób i błędów udało mi się obejrzeć jeden z bezpłatnych interesujących mnie kursów.
Dziękuję za poświęcony mi czas i pozdrawiam.