Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
- informuję sprzedawcę o miejscu dostawy do paczkomatu ONE zielony, a paczka dociera do paczkomatu BEZDOTYKOWEGO,
Nie mam aplikacji, ale mam duuuuży problem z odbiorem paczki - dlaczego tak się dzieje ???
- przecież można przekierować do paczkomatu zwykłego,
@kitchener1 Sprzedający nie ma możliwości zmiany docelowego automatu wybranego przy składaniu zamówienia.
Problem najpewniej wynika z winy przewoźnika @Allegro_One lub błędnie podanego automatu paczkowego przy składaniu zamówienia.
Podaj numer przesyłki / zamówienia to moderacja zweryfikuje co dokładnie miało miejsce.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
w tytule napisałam, że ALLEGRO "SAM" zmienia a nie sprzedający,
- podałam prawidłowy paczkomat,
dzwoniłam do sprzedawcy, wyjaśnił, że oni nic nie maja wspólnego ze zmianą paczkomatu, że drukują etykietkę jaka dostaną od Allegro
@kitchener1 Allegro też nie zmienia miejsca dostawy.
Podaj numer zamówienia i numer przesyłki - dziewczyny rzucą okiem co się podziało 🙂
nr przesyłki : 659400927392502127976847
nr oferty - 9275168124
@kitchener1 Tylko to nie jest przesyłka Allegro ONE a paczkomat INPOST - więc taką musiałeś wybrać. Allegro samo tego nie zmienia.
widocznie musiałam się pomylić, dzięki za odpowiedź
miłego dnia
Mógł być przepełniony paczkomat. Wtedy na 2 dni paczka trafia do innego pobliskiego, a potem z powrotem do docelowego jeśli jej z zastępczego nie odebrałeś. Ale o tym powinieneś mieć smsa. Inną sprawą jest to, że adres paczkomatu w allegro podobno często się zmienia na jakiś dawniej użyty, przynajmniej sporo tu było postów na ten temat. I wtedy mogłeś nie zauważyć i potwierdzić nie prawidłowy. Problem chyba tylko apki dotyczy, bo na stacjonarnym od lat nigdy nie miałam takiego problemu...
dzięki za odp.. - to była moja wina,
Zainstalowałam aplikacje i pewnie nie będzie problemu.
Ja jeszcze nie spotkałem się z bezdotykowym Paczkomat inpost
teraz już wiem, że przy zakupach na Allegro należy zwracać uwagę na wskazanie odpowiedniego paczkomatu do odbioru, a bezdotykowy to jest to tzw. APPKOMAT In Post,
- poniżej link
https://inpost.pl/paczkomat-appkomat
miłego dnia