anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego kurier nie przyjeżdża po zwroty?

Client:108112734
#7 Wielbiciel#

Witam. W ubiegłą środę (23.10.24r.) nadałem w automacie One Box dwa zwrócone produkty. Mija już 6 dzień a paczki dalej nie zmieniają swojego statusu. Mogę liczyć na wyjaśnienia?  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

mdrogeria
#21 Demiurg#

Dla zwrotów nie istnieje pojęcie ,, deklarowany czas realizacji ,, mogą sobie iść ,, ruski rok ,,

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

Bo to Allegro One Box 😎

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:108112734 Czy posiadasz numery tych przesyłek? Jeśli nie, podaj mi proszę numery zamówień, których dotyczą te zwroty. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Numery przesyłek: 

LP4P/2024

2OOW/2024

@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:108112734 To są numery zwrotów, czy możesz podać numery przesyłek zaczynające się od "A"?

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Numery:

A00178FX58

A00178FV19

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:108112734 Dziękuję! Skierowałam zgłoszenie do odpowiedniego zespołu. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

fox_paws
#13 Ambasador#

@Client:108112734 Dlaczego ma przyjeżdżać po zwroty, jeśli nie przyjeżdża po zamówienia?

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Heh to pytanie stulecia. Po paczki od sprzedawców tez lubią tak podjeżdzać. Były tu wpisy o zabieraniu z niektórych raz w tygodniu. Teraz przynajmniej będziesz wiedział, że jak sprzedawca mówi, ze paczki nie wysłał, bo kurier nie przyjechał przez X dni to mówi prawdę. Jak dojdzie do właściwego sprzedawcy to możesz się cieszyć... Było tu ostatnio paru klientów nie mających tyle szczęścia. To nie inpost tylko one (jakość allegro), miało 2 gwiazdki przed ostatnimi zmianami, teraz pewnie byłoby na minusie jakby można było takie dawać. Jedyne sumiennie pracujące tu osoby to moderatorki, a one nie wiele mogą i dużo muszą bo im każą.... Nie ma co liczyć na nic więcej. Wszędzie tylko boty albo ludzie udający boty (wklejający bez ładu i składu gotowe odpowiedzi).

oznacz moderatorów