Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. W ubiegłą środę (23.10.24r.) nadałem w automacie One Box dwa zwrócone produkty. Mija już 6 dzień a paczki dalej nie zmieniają swojego statusu. Mogę liczyć na wyjaśnienia? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dla zwrotów nie istnieje pojęcie ,, deklarowany czas realizacji ,, mogą sobie iść ,, ruski rok ,,
Bo to Allegro One Box 😎
@Client:108112734 Czy posiadasz numery tych przesyłek? Jeśli nie, podaj mi proszę numery zamówień, których dotyczą te zwroty.
@Client:108112734 To są numery zwrotów, czy możesz podać numery przesyłek zaczynające się od "A"?
Numery:
A00178FX58
A00178FV19
@Client:108112734 Dziękuję! Skierowałam zgłoszenie do odpowiedniego zespołu.
@Client:108112734 Dlaczego ma przyjeżdżać po zwroty, jeśli nie przyjeżdża po zamówienia?
Heh to pytanie stulecia. Po paczki od sprzedawców tez lubią tak podjeżdzać. Były tu wpisy o zabieraniu z niektórych raz w tygodniu. Teraz przynajmniej będziesz wiedział, że jak sprzedawca mówi, ze paczki nie wysłał, bo kurier nie przyjechał przez X dni to mówi prawdę. Jak dojdzie do właściwego sprzedawcy to możesz się cieszyć... Było tu ostatnio paru klientów nie mających tyle szczęścia. To nie inpost tylko one (jakość allegro), miało 2 gwiazdki przed ostatnimi zmianami, teraz pewnie byłoby na minusie jakby można było takie dawać. Jedyne sumiennie pracujące tu osoby to moderatorki, a one nie wiele mogą i dużo muszą bo im każą.... Nie ma co liczyć na nic więcej. Wszędzie tylko boty albo ludzie udający boty (wklejający bez ładu i składu gotowe odpowiedzi).