Przesyłka dotarła do wybranego przeze mnie punktu jednak nie otrzymałam powiadomienia SMS mimo że numer telefonu się zgadza.dlaczego?
@Client:86302921 Jeśli korzystasz z aplikacji Allegro nie otrzymasz SMS. Powiadomienia znajdziesz w aplikacji Allegro oraz na mailu.
Ale kicha. Ja się burzę, że QR nie ma w powiadomieniach sms czy mail, żeby dzieci łatwo mogły odebrać. A Wy nawet możliwości przesłania dzieciakowi/mężowi sms z kodem nie dajecie... Rozumiem, że ludzie korzystający z apki mają udostępniać dane do swojego konta Allegro osobom postronnym: dzieciom, rodzinie, sąsiadce odbierającej paczki dla osoby starszej czy niepełnosprawnej... Kolejna rzecz kompletnie bezsensowna na tym portalu. Jak to sie ma do REGULAMINU i zakazu udostępniania kont???
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@AnnaG-Antyki bywa i tak:) nie możemy mieć wszystkiego. Pozostaje nam tylko trzymać kciuki za zmiany w przyszłości.
@gdvorek problem w tym że my nie wołamy wszystkiego. Wołamy absolutne minimum potrzebne do sprawnego korzystania z portalu zarówno jako kupujący jak i sprzedający. Tylko one może traktować podstawowe usprawnienia odbiorów jako WSZYSTKO.
@gdvorek Miałeś na myśli kciuki w dół 👎
I tu InPost znowu jest lepszy. Moge udostepnic na dowolna platforme jako wiadomosc lub z apki do apki.
To sa bardzo standardowe funkcjonalnosci, ale jak widac za trudne dla allegro
Mnie też dziwi fakt, że taki gigant jak Allegro nie daje możliwości powiadomień sms, gdy korzysta się z Aplikacji. Z tego też powodu rezygnuję z korzystania z paczkomatu Allegro One Box